Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ρ.

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ρ.

  1. Στο φυσικοθεραπευτήριο από όσο ξέρω έχουμε χρήση ΖΝΧ ενώ στο φαρμακείο όχι. Επίσης οι ώρες λειτουργίας στο φαρμακείο είναι 9 ώρες επί 6 ή μέρες ενώ τα φυσικοθεραπευτήριο δουλεύουν 12 ώρες επί 5 ημέρες. Κλίνω προς την κατηγορία Αγροτικό ιατρείο, υγειονομικός σταθμός, κέντρο υγείας, ιατρείο. Φυσικά έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάγεται στις εξαιρέσεις από την έκδοση ΠΕΑ
  2. Γειά σας, Για τη διενέργεια ενεργειακής επιθεώρησης και την έκδοση ΠΕΑ για φυσικοθεραπευτήριο, ποια χρήση επιλέγετε από τις βασικές κατηγορίες που ορίζει η ΤΟΤΕΕ ?
  3. Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι έχει τροποποιηθεί το Ε9? Γιατί πολύ απλά δεν αθροιζει ο αξιολογητης τα τμ ΚΧ και αυτά που τακτοποιηθηκαν?
  4. Συνάδελφοι έλαβα στις παρατηρήσεις ελέγχου την εξής παρατήρηση: "Το τεστ ΑΑΔΕ ελέγχου ακινήτου δεν είναι έγκυρο, η επιφάνεια κύριων χώρων δεν ταυτοποιείται" Γνωρίζετε απο την εμπειρία σας τι σημαίνει αυτό? Helpdesk πλέον δεν υπάρχει πρακτικά για διευκρινίσεις. Να σας αναφέρω οτι η επιφάνεια ΚΧ έχει αλλάξει στο Ε9 (και αναδρομικά ακόμα απο το 2020 που έγινε η υποβολή) ώστε να προστεθούν τα τ.μ. της τακτοποίησης. Περί αυτού πρόκειται? Πρέπει να διευκρινίσουμε οτι προστέθηκαν τα τ.μ. της τακτοπόιησης? Δεν το βλέπουν? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.