Μετάβαση στο περιεχόμενο

IMONEFTSIS

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

IMONEFTSIS's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα . Μια βοήθεια απο κάποιον που εχει προχωρήσει για Β' ΠΕΑ . Για την αιτηση για Β" ΠΕΑ ποια ακριβως εγγραφα ανεβάζουμε στο σταδιο 7 ? Οι Λοιπες εργασίες μπαίνουν ( Α' ΠΕΑ , ΗΤΚ , κλπ ) ?? Η θα μπουν μετά ? Οι πληρωμές που εχουν γίνει ανεβαίνουν ? Γιατι δεν βλέπω κάτι σχετικό πριν πατήσω "ΣΥΝΕΧΕΙΑ ".
  2. Καλή μέρα σε όλους και καλό Χειμώνα. Πελάτης μου , που εχει απόφαση Υπαγωγής στο Εξοικονομώ 2021 επιθυμεί την αλλαγή διαστάσεων ενός ανοίγματος. Ρωτάω λοιπόν εάν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το πρόγραμμα . Φυσικά θεωρω ότι πρέπει πρώτα να βγει άδεια μικρής κλίμακας , και να αποτυπωθεί η αλλαγή στο Β΄ΠΕΑ. Θα ήθελα την απάντηση σας ώστε να προχωρήσουμε ανάλογα . Ευχαριστω πολύ .
  3. Kαλησπέρα σε όλους. Επειδη ειναι η πρωτη δήλωση που διαχειρίζομαι φέτος ( Εξ 2021) ως σύμβουλος θα ήθελα τα φώτα κάποιου που έχει προχωρήσει πιο πολυ απο εμένα . Βρίσκομαι στο σταδιο 06.κ , Εχουν εγκριθει τα ίδια κεφάλαια και πρέπει να διαχειριστώ τα χρήματα της προκαταβολής της επιχορήγησης . ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ? Δηλώνουμε Προμηθευτη - ΙΒΑΝ - ποσό . 1) Πρέπει να δηλώσω όλους τους προμηθευτές για να σταλούν τα χρήματα ? 2) Εαν δηλώσω μόνο 2-3 θα σταλούν χρήματα ή οχι ? 3) Γιατί δεν δηλώνουμε κάπου ποια παρέμβαση κανει ο καθένας ? 4) Το ποσό που δηλώνουμε έχει κάποια σχέση με τα παραστατικά ? Ευχαριστω για τις απαντησεις .
  4. Καλημέρα. Πρόκυτε να φτιάξω 2 Εξοικονομω 2021 . Οι πελάτες είχαν δηλώσει αλλαγή κουφωμάτων με προφίλ αλουμινίου , προφανώς για την βαθμολογία. Τώρα λόγω του κόστους θέλουν να τοποθετηθούν κουφώματα PVC. Με δεδομένο ότι έχουν μπει όλες οι αιτήσεις στο Πρόγραμμα , νομίζετε ότι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους Ελεγκτές ?? Φυσικα θα τηρηθεί ο συνολικός προυπολογισμός , ο επιμέρους προυπολογισμός με βάση τις τιμές του Οδηγού για τα κουφώματα PVC και η άνοδος σε 3 κατηγορίες . Θα ήθελα να σιγουρευτώ , μην γίνει η στραβή και δεν μας πληρώνουν. Ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.