Μετάβαση στο περιεχόμενο

stavros581

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by stavros581

  1. Λοιπον αγαπητοι φιλοι σας ευχαριστω για την βοηθεια, αλλα εχω τελικα προβλημα, επειδη δεν το δεχονται στην Πολεοδομια......... Η νομοθεσια λεει, "αποκλειστικη χρηση θεσεως σταθμευσης" και σε αυτο επανω κολλανε, τωρα πως θα φτασω στις θεσεις δεν μου το λεει κανεις............ Τελος παντων, θα δω τι θα κανω, ευχαριστω και παλι και τα λεμε!!!!!
  2. Aκριβως αυτο μου ειπε!!!! Που φαινεται αυτο που μου λες στον κτηριοδομικο γιατι και εγω που το διαβασα δεν μου φανηκε σαφης!
  3. Δηλαδη φιλε μου, επειδη εχω παθει εναν πανικο, εννοεις τους διαδρομους που κυκλοφορουν τα αυτοκινητα εντος του υπογειου μεχρι να φτασουν στην εισοδο-εξοδο(ραμπα) και αν σου ειναι ευκολο που αναφερεται στην νομοθεσια αυτο ωστε να το δωσω να το καταλαβει ο υπαλληλος της πολεοδομιας :-D
  4. H ερωτηση ειναι η εξης: στο 40% περιλαμβανονται και οι διαδρομοι που οδηγουν στους χωρους σταθμευσης και ο χωρος εισοδου-εξοδου (ραμπα) του υπογειου ή μονο οι χωροι σταθμευσης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.