Μετάβαση στο περιεχόμενο

katmix

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

katmix's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, πρέπει να εκδόσω 1ο ΠΕΑ για μονοκατοικία που δεν διαθέτει συστήματα ψύξης για εισαγωγή στο εξοικονομώ. Στο πρόγραμμα του ΤΕΕ υπολογίζονται από το κτήριο αναφοράς, καταναλώσεις για ψύξη οι οποίες εμφανίζονται και στο πιστοποιητικό. Θα υπάρξει πρόβλημα στη τράπεζα ?
  2. Γεια σας. Θα ήθελα να με βοηθήσετε να βρω το πρόγραμμα κατανομής βαρών σε άξονες. Υπάρχει σε κλειδωμένη σελίδα στο site εδω. Γενικότερα για αλλαγή κινητήρα αυτοκινήτου μου ζητάνε υπολογισμό των βαρών στους άξονες παρολο που ο κινητήρας είανι ελαφρύτερος. Καμιά βοήθεια?
  3. Γεια σας. Κατέβασα το πρόγραμμα από το google drive (μονο από εκει μπόρεσα) και λείπει η εφαρμογή για τον υπολογισμό αντοχής αξόνων. Μπορεί να βοηθεήσει κανεις?
  4. Υπάρχει προσφορά στο site της Civil Tech για ομαδική προσφορά από 8 άτομα και πάνω για καλύτερη τιμή < 750€ (χωρίς ΦΠΑ). Υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο προγραμμα να κάνουμε μια δοκιμή με την εταιρεία? Περιμένω προτάσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.