Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

  1. Καλημέρα και συγχαρητήρια σε όλους!Έχω το εξής ερώτημα:Ήρθε για τακτοποιηση πελάτης με υπόγειο βάσει άδειας 60τ.μ.(στάθμες +1.50,-1.50)Στην πράξη το εν λόγω υπόγειο είναι ισόγειο.Ας πούμε οτι τακτοποιείται από τα παραπάνω που διάβασα. Όμως υπάρχει και πραγματικό υπόγειο άλλα 60τ.μ. που δε φένεται καθόλου στη άδεια(!!!)για το οποίο θα κάνουμε νομιμοποίηση αυθαιρέτου υπογείου -άρθρο 22. Το ερώτημα είναι εάν θα έχω πρόβλημα στην αποτύπωση για τη νομιμοποίηση-άρθρο 22. Αν δείξω την πραγματικη κατάσταση δηλ.το ξεμπαζωμένο ισόγειο που τακτοποιήθηκε θα μετρήσει σαν όροφος,σωστα?
  2. Το ξεχναω...!!! Το θέμα ειναι να το πω στον ΟΑΕΔ μηπως βρεθει καποια λυση ή να κανω το κορόιδο μηπως και δεν το ελέξουν?
  3. Καλησπερα!!! Εχω στειλει την αιτηση για την επιδοτηση του ΟΑΕΔ αλλα η επαγγελματικη μου στεγη λειτουργουσε τα τελευταια 30 χρονια σαν τεχνικο γραφειο...Ηταν μια λεπτομερεια στην προκηρυξη που μου διεφυγε... Μπορω να τη γλιτωσω ή να το ξεχασω? Ξερει κανεις πως το ελεγχουν?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.