Μετάβαση στο περιεχόμενο

GASVOUTS

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by GASVOUTS

  1. Καλημέρα σε όλους. Ξέρει κάποιος περί 'Nansulate' (http://www.nansulate.com/)? Πρόκειται για ένα υλικό βαφής που παρέχει άψογη θερμομόνωση (λ=0,017W/mK) και το λανσάρουν ως: Insulation Simplified. Just Paint It On! Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω για το υλικό αυτό, ας 'ανεβάσει' καμιά πληροφορία. Χρησιμοποιείται άραγε μόνο του ή μαζί με συμβατική θερμομόνωση? Ευχαριστώ!
  2. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Όσο για σένα φιλαράκι zografos_k θα μπορούσες να απαντάς καλύτερα αφού δεν ξέρεις ο καθένας (που λες και εσύ) τι ανάγκες έχει και τι δουλείες κάνει. Όποιος είναι μάγκας κάνει και τοπογραφικά και φωτοβολταïκά και οικοδομές και γέφυρες, άμα γουστάρει. Στο κάτω –κάτω αν έχεις μυαλό μηχανικού όλα τα καταφέρνεις!!!! Ο σωστός φίλος ΘΕΟΧΑΡΗΣ (που είναι και Τοπογράφος) απάντησε σαν συνάδελφος προς συνάδελφο και τον ευχαριστώ πολυ!
  3. Καλησπέρα. Ψάχνω να βρω το καταλληλότερο σύστημα GPS για την δουλεία μου. Δεν έχω ξαναδουλέψει με GPS παρά μόνο με όργανο, οπότε θα ήθελα την βοήθειά σας. Οι απαιτήσεις είναι απλές. Μόνο αποτυπώσεις αγροτεμαχίων. Η δυσκολία μου είναι ότι οι δουλείες αφορούν όλη την Ελλάδα και δεν θέλω να ψάχνω όπου πάω τριγωνομετρικά κλπ. Άρα χρειάζομαι ένα σκέτο ROVER για RTK αποτυπώσεις. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ. Ρώτησα για Leica και για TOPCON, αλλά οι αντιπρόσωποι με μπέρδεψαν. Ο ένας λέει ότι έχει δικό του δίκτυο και ότι συνδέεσαι στο Internet με το κινητό κλπ (ο Leicaς που θέλει και συνδρομή 450€), ο άλλος δεν έχει δίκτυο αλλά λέει ότι μπορείς να αποτυπώνεις με ακρίβεια 70cm, αλλιώς συνδέεσαι στο HEPOS που όμως δεν έχει υψόμετρα (ο TOPCON). ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  4. Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω αν απαιτείται οικοδομική άδεια, ή άδεια μικρής κλίμακας για την βαφή εξωτερικών επιφανειών ενός ξενοδοχείου. Νομίζω ότι, αν χρησιμοποιηθούν σκαλωσιές, χρειάζεται άδεια μικρής κλίμακας. Αν όμως έχουν τελειώσει οι εργασίες και δεν φαίνεται ο τρόπος που έγινε η βαφή (δηλ. οι σκαλωσιές), μπορώ να αποφύγω την έκδοση άδειας και να κάνω μία δήλωση ότι δεν απαιτείται επειδή οι εργασίες έγιναν από τους εξώστες? Ευχαριστώ Συμπληρωστε την ειδικοτητα σας στο προφιλ σας παρακαλω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.