Μετάβαση στο περιεχόμενο

ioannis86

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ioannis86

  1. Ε μα πώς αφού απαιτείτε η υπογραφή του Υδραυλικου για να πάρει ρευμα η οικοδομή (οταν εγραψα οικοδομές εννωοουσα στα τσιμέντα) Οπος και να εχει, σχετικά με την ερώτηση μου θα μπορώ να κάνω τετοιου είδους εργασίες και να κόβω κανονικά αποδείξεις - τιμολόγια? Δεν υπάρχει περιορισμος? μπορεί να ρωτάω και βλακείες συγνώμη απλά δεν εχω κάποιον να μου τα πεί
  2. Καλησπέρα, μολις γράφτηκα γιατι ηθελα να κάνω μια ερώτηση! Επειδή με ενδιαφέρει να μάθω εάν γνωρίζεις να μου απαντήσεις. Απόσο ρώτησα λογιστές μπορώ να ανοίξω τεχνική εταιρεία και να προσθέσω οτι κάδ θέλω πχ, οικοδομικές εργασίες, πλακάκια, γυψοσανίδες, υδραυλικά κτλ Μου είπε ο λογιστής οτι εάν προσθέσω αυτούς τους καδ μπορώ να εργάζομαι σε μερεμέτια και να κόβω παροχή υπηρεσίας της δουλειές που κάνω, Δεν θα εχω πρόβλημα να κόψω παροχή υδραυλικών υπηρεσιών με αυτό το κάδ, αλλά χωρίς αδεια άσκησης επαγγέλματος υδραυλικού? Προσοχή μιλάω για μερεμέτια σε ιδιώτες οχι για οικοδομές που θέλουν αδεια πολεοδομίας κτλ Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.