Μετάβαση στο περιεχόμενο

dsmagas

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by dsmagas

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι, έχω ένα βιομηχανικό κτίριο το οποίο κατασκευάστικε με οικοδομική άδεια. Η τοποθέτηση όμως του βιομηχανικού κτιρίου έγινε σε άλλη από την προβλεπόμενη θέση. Τμήμα αυτού βρίσκεται στην προβλεπόμενη θέση. Ένα άλλο τμήμα του βρίσκεται σε άλλη θέση αλλά σε κάθε περίπτωση σύνομη. Και τέλος ένα τρίτο τμήμα του βρίσκεται σε θέση που παραβιάζει τις πλάγιες αποστάσεις. Μήπως κάποιος γνωρίζει πως πρέπει να εντάξω το κτίριο στον 4495. Σημειώστε δε ότι δεν υπάρχει υπέρβαση κάλυψης και δόμησης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπορεί να βοηθήσει.
  2. Καλημέρα συνάδελφοι, έχω ένα βιομηχανικό κτίριο με άδεια που, κατά την κατασκευή του, τοποθετήθηκε σε άλλη θέση, χωρίς όμως αύξηση της δόμησης και της κάλυψης . Τμήμα του κτιρίου βρίσκεται στην προβλεπόμενη θέση. Ένα άλλο τμήμα βρίσκεται σε άλλη σύννομη θέση. και τέλος ένα τμήμα του βρίσκεται σε μια μη σύννομη θέση παραβιάζοντας τα πλάγια όρια Απο όσα έχω καταλάβει θα πρέπει να κάνω δύο διαφορετικά φύλλα καταγραφής : Ένα για το σύννομο μετακινημένο τμήμα (πρέπει ναι πάει σαν μια λοιπή παράβαση:χωρίς αύξηση δόμησης και κάλυψης ή σαν παράβολο για την έκδοση οικοδομικής αδείας Και ένα για το μη σύννομο τμήμα (πρέπει να σημειώσω ότι υπάρχει ή όχι αύξηση δόμησης; κάλυψης; και σε τι κατηγορία θα πρέπει να το βάλω) Τέλος υπάρχει ακόμη ένα ερώτημα. Στο ίδιο ακίνητο υπήρχε η έκδοση μια δεύτερης οικοδομικής άδειας η οποία εξαρτούσε το νέο κτίριο από το υφιστάμενο. Λόγο της εσφαλμένης, όπως προείπαμε, τοποθέτησης του πρώτου κτιρίου και το δεύτερο τοποθετήθηκε σε λάθος σύννομη θέση. (θα μπορούσε η παράβαση αυτή να μπει στο ίδιο φύλλο καταγραφής ; ή χρειάζεται νέο φύλλο καταγραφής) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση. Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.