Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μαρια τζαλ

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Γεωλόγος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

100 profile views
  • Didonis

  1. Όλα τα πεζοδρόμια γυρω είναι κατηλλημενα από σταθμευμένα αυτοκίνητα ,δεν μπορεί να περπατήσει άνθρωπος, ούτε άτομο με αναπηρία, εγώ δεν κάνω κατάλληψη ούτε ενοχλω, μέσα στην αυλή μου το βάζω, μέσα στο οικόπεδο μου. Το σπίτι είναι χτισμένο το 1923, τότε ούτε άδειες βγάζανε ούτε σχέδια, προσφυγικό είναι από τους πρόσφυγες του 1922. Στον δήμο ο υπάλληλος είπε αφού δεν κάνω κατάλληλη πεζοδρομίου μπορώ να το βάζω μέσα...
  2. (Έγινε μεταφορά στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis) Μονοκατοικία κτισμένη πριν το 1925, έχει αυλή γωνιακή και έναν χώρο πάρκιγκ μέσα στην αυλή ο οποίος χρησιμοποιήστε από το 1950 για χώρος στάθμευσης αυτοκινήτου. Η αυλή περικλείεται από σταθερά κάγκελα, και στο σημείο του πάρκιγκ υπάρχει συρόμενη πόρτα που κλειδώνει. Στην συρόμενη πόρτα υπάρχει σήμα με είσοδος / έξοδος αυτοκινήτου. Στον δήμο που ρωτησαμε μας είπανε αφού το αυτοκίνητο δεν κάνει κατάληψη πεζοδρομίου αλλά είναι μέσα στο οικόπεδο δεν χρειάζεται έκδοση αδειας για πάρκιγκ... Αλλά επειδή υπάρχουνε πολλοί καλοί γείτονες, ενώ υπάρχει παρκαρισμένο αυτοκίνητο μέσα, παρκαρουνε επίτηδες στην είσοδο για δύο τρις μέρες συνεχόμενα, και δεν μπορούμε να βγάλουμε το αυτοκίνητο. Όταν τους το είπαμε μας ειρωνεύτηκαν ότι δεν υπάρχει αριθμός αδείας και μπορούνε να παρκαρουνε όπου θέλουνε... Δύο νεόκτιστες πολυκατοικίες ακριβώς δίπλα μας με υπόγειο και υπέργειο πάρκιγκ, ούτε αυτές έχουνε σήμα με αριθμό αδείας πάρκιγκ, αλλά εκεί δεν πάνε να κλείσουμε καμία είσοδο με τα αυτοκίνητα τους... Και όλα τα πεζοδρόμια γυρω επίσης είναι κατηλημμενα από καθετα παρκαρισμένα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα οι πεζοί να περπατάνε στον δρόμο...εμείς ούτε κατάληψη κάνουμε ούτε ενοχλούμε, το αυτοκίνητο βρίσκεται μεσα στην αυλη. Τι βήματα πρέπει να κάνουμε για άδεια πάρκιγκ? ΤΟ σπίτι είναι κτισμένο πριν 90 σχεδόν χρόνια, αλλά κατοικείτε από τότε.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.