Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kostas Bois

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλησπέρα , Θα μπορούσατε να με ενημερώσετε αν υπάρχει δυνατότητα Στεγανοποίηση αρμού διακοπής σκυροδέτησης μεταξύ τοιχίου υπογείου και θεμελίωσης μεταγενέστερα της σκυροδέτησης με Κορδόνι διογκωμένου πολυαιθυλενίου ? Υπάρχει πρόσβαση εσωτερικά και εξωτερικά του τοιχίου. Η πρόσβαση εξωτερικά είναι αρκετά δύσκολη αλλά εφικτή. Ευχαριστώ.
  2. Καλημέρα. Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας. Η αλήθεια είναι ότι η οποιαδήποτε επέμβαση μετά θα ήταν σχεδόν απαγορευτική. Στο ισόγειο - υπόγειο , στο σημείο που εφάπτεται ο τοίχος έχουν όντως προβληθεί βοηθητικοί χώροι. Στον όροφο όμως μέσα από τον τοίχο θα βρίσκονται οι κύριοι χώροι διημέρευσης όπως για παράδειγμα η κουζίνα.
  3. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας. Λόγω δύσκολης πρόσβασης στην οικοδομή είναι πολύ δύσκολο να κατεβάσω σκύρα. Αν μπαζώσω με χαλίκι (κατεβαίνει με γερανό) και φροντίζω για τις κατάλληλες σωλήνες αποστράγγισης κτλ. , θα ήταν αποτελεσματική η αποστράγγιση θεωρείτε ?
  4. Καλημέρα και Χρόνια πολλά. Κατασκευάζω μια μονοκατοικία στη Χίο σε οικόπεδο με μεγάλες υψομετρικές διαφορές. Το πίσω μέρος της μονοκατοικίας είναι μπαζωμένο σε ύψος δύο ορόφων με ένα τοιχίο 7 μέτρων , το οποίο αποτελεί μέρος του φέροντος οργανισμού του κτιρίου. Περιμετρικά της θεμελίωσης έχει γίνει αποστραγγιστική τάφρος με σωλήνα αποστράγγισης , γεώφασμα και χαλίκι 1,5 μέτρο. Από μέσα από αυτό το μπαζωμένο τοιχίο θα είναι κύριοι χώροι διημέρευσης. Είναι αυτονόητο ότι πριν το μπάζωμα του τοιχίου θα κάνω όσο καλύτερη υγρομόνωση και θερμομόνωση μπορώ. Θεωρείτε ότι πρέπει να μπαζώσω όλο το τοιχίο με χαλίκι μέχρι πάνω για καλύτερη αποστράγγιση η αν υγρομονώσω σωστά και η επίχωση γίνει με χώμα θα είναι αρκετό? Επισυνάπτεται μια τομή προς διευκόλυνση. Ευχαριστώ πολύ.
  5. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να τοποθετήσω ξύλινα κουφώματα σε παραθαλάσσια οικοδομή. Οι περισσότερες εταιρείες του χώρου συστήνουν ξυλεία από μεράντι. Στην αναζήτηση μου για ιρόκο , λίγες εταιρείες ανταποκρίθηκαν. Θα ήθελα να σας ρωτήσω μιας και αναφέρεστε σε αυτό το post σε διάφορα είδη ξυλείας αν όντως το μεράντι είναι τόσο αξιόπιστο ώστε να το προτείνουν καθολικά ? Εσείς ποιο είδος ξυλείας θα προτείνατε για κουφώματα σε νησί ? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.