Μετάβαση στο περιεχόμενο

Jimagog

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Jimagog's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • First Post Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχω μια διαμερισμάτωση στο διαμέρισμα και μια στο παρακολουθημα - υπόγεια αποθήκη. Όπως έγραψα και στο αρχικό ποστ δεν υπήρχαν χωρισμένες τόσες αποθήκες στην άδεια. Η αποθήκη που με ενδιαφέρει "έκλεψε" μέρος του λεβητοστασίου. Και σκέφτομαι τώρα, θα βάλω ένα φύλλο ΔΔ το διαμέρισμα, στο άλλο φύλλο θα "τιμωρήσω" 2 φορές την αποθήκη και με ΔΔ και με αλλαγή χρήσης;
  2. Σε ευχαριστώ πολύ που ανταποκρίθηκες! Γνωρίζεις μήπως εάν στο παράρτημα-υπόγειο μπορώ να συγχωνεύσω τη διαμερισμάτωση με 1 λοιπή παράβαση (λόγω κατάληψης τμήματος λεβητοστασίου) ή πρέπει να τικάρω και τα 2 κουτιά?
  3. Καλησπέρα , Σε διαμέρισμα Γ' ορόφου προ '83 με παρακολούθημα αποθήκη υπογείου έχουμε: -Το διαμέρισμα έχει υλοποιηθεί βάσει σύστασης και έχει επεκταθεί στο όμορο διαμέρισμα σε σχέση με την άδεια. -Η αποθήκη μαζί με αρκετές άλλες υλοποιήθηκε βάσει τροποποίησης σύστασης σε σχέση με την άδεια που προέβλεπε 2 τεράστιες αποθήκες και ένα λεβητοστάσιο. Μάλιστα η αποθήκη που με ενδιαφέρει έχει γίνει σε βάρος του λεβητοστασίου που προέβλεπε η άδεια. Οι ερωτήσεις μου είναι: 1) Αρχικά, η δημιουργία αποθηκών που δεν προβλέπονταν στην άδεια συνιστά διαφορετική διαμερισμάτωση, σωστα? 2) Πόσα Φ.Κ. με τικαρισμένο το Δ.Δ. θα βάλω? Μπορώ να βάλω Δ.Δ. σε ένα μόνο φύλλο και να τις αναλύσω στην τεχνική έκθεση? (το κόστος για εξτρα φύλλο με Δ.Δ. πάει +337.50€) 3) Θα τικάρω και λοιπές παραβάσεις σε κάποιο από τα φύλλα λόγω αλλαγής χρήσης από βοηθητική (λεβητοστάσιο) σε βοηθητική (αποθήκη)? 4) Τα εμβαδά της αδείας είναι αδύνατο να υπολογιστούν με ακρίβεια λόγω προφανών λανθασμένων διαστάσεων συν λοξότητας οικοπέδου (το διαμέρισμα είναι γωνιακό). Επίσης στις διαστάσεις της σύστασης έχει γίνει το μαγείρεμα του αιώνα. Στην αποτύπωσή μου είμαι αρκετά κοντά με την επιφάνεια της σύστασης (εντός 2%). Να αντιπαραβάλλω απλώς τις κατόψεις σύστασης και άδειας με hatch στην επέκταση και να αποφύγω να δείξω τη δική μου αποτύπωση προς αποφυγή ενστάσεων από τη συμβολαιογράφο μιας και ούτε γνωρίζω πόση ακριβώς είναι η επέκταση βάσει σύστασης ούτε τα τ.μ. της άδειας? 5) Είμαι υποχρεωμένος να αναφέρω πόσα τετραγωνικά και τί διαστάσεις έχει η επέκταση του διαμερίσματος εφόσον είναι εντώς νομίμου περιγράμματος? Για να μην σας κουράσω άλλο, είμαι εντελώς καινούργιος σε αυτά, αν έχετε κάποιο συνολικό πλάνο προσέγγισης ευπρόσδεκτο, σας ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.