Μετάβαση στο περιεχόμενο

Xrysi

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Didonis και Jupiter αυτό θα κάνουμε, θα αναζητήσουμε τα έγγραφα, ο διαχειριστής έχει μεγάλη δυσκολία με το ζήτημα όταν κάνει την μέτρηση του πετρελαίου και όλοι οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες θέσεων έχουν μια δυσκολία στο σημείο. Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!
  2. Σας ευχαριστώ για την απάντηση, θα ακολουθήσουμε την συμβουλή σας και θα επικοινωνήσουμε με τον μηχανικό που έκανε τα σχέδια του υπογείου!
  3. Καλησπέρα, στην πολυκατοικία που μένω ο κατασκευαστής έχει πουλήσει θέση στάθμευσης στο υπόγειο (με συμβόλαιο όπως ισχυρίζεται-όλο αποφεύγει όμως να μας δώσει τα σχέδια κτλ.) η οποία φράζει την είσοδο για την δεξαμενή πετρελαίου. Η παροχή του καυσίμου γίνεται και από εξωτερικό σωλήνα, αλλά η καταμέτρηση, συντήρηση της δεξαμενής κτλ είναι φανερό ότι θα γίνεται μόνο εφόσον δεν είναι σταθμευμένο το όχημα . Διαβάζοντας Το Π.Δ. 922/1977 (Φ.Ε.Κ. Α' 315/12-10-1977) "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΑ ....3.- Επιβάλλεται ο επαρκής φυσικός εξαερισμός των χώρων λεβητοστασίου και δεξαμενής πετρελαίου με άνοιγμα προς τον ελεύθερο χώρο του κτιρίου και όχι προς κοινόχρηστους χώρους διαδρόμων,κλιμακοστασίου ή φρεατίου ανελκυστήρα, έτσι ώστε σε περίπτωση πυρκαγιάς ή δυσλειτουργίας του καυστήρα ο σχηματιζόμενος καπνός να απάγεται εκτός του κτιρίου" Αναφέρεται το θέμα σε νεότερο νόμο; Εάν το γνωρίζετε και το αναρτήσετε θα είναι πολύ χρήσιμο για τους υπόλοιπους ενοίκους. Σας ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.