Μετάβαση στο περιεχόμενο

pitch76

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by pitch76

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι. Μια ερώτηση γιατί πλέον έχω εγκαταλείψει το επάγγελμα και δεν υπάρχει κουράγιο να ξανα ασχοληθώ. Σε οικόπεδο με δυο πρόσωπα έχουν χτιστεί 4 μεζονέτες. Έχουν κανονικά πρόσωπο ανά δύο σε δρόμο. Στη πίσω γωνία που συνορεύει με όμορο οικόπεδο, για χρήση παρκινκ έχει αφεθεί με συμβολαιογραφική πράξη δουλειά διόδου που περιγράφεται αναλυτικά. Το όμορο οικόπεδο πουλήθηκε μέ τα βάρη που είχε. Ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να εκδόσει άδεια καταργοντας τη δουλειά λόγω της νέας οικοδομής και αποζημιόνοντας τους γείτονες που θίγονται? Επαναλαμβάνω ότι δεν θίγεται η πρόσβαση παρά μόνον η οπίσθια πρόσβαση στο υπαίθριο πάρκινγκ. Υπάρχει δε και αρκετός χώρος σε κάθε μεζονέτα για πάρκινγκ στην είσοδο (πρασια).
  2. Καλησπέρα. Αποθήκη 5 τ.μ, 2μ υψος σε μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο αγροτεμάχιο. μπαίνει στην κατηγορια 3 ιγ ? Παίρνει βεβαίωση για ρευματοδότηση ? Ευχαριστώ !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.