Μετάβαση στο περιεχόμενο

arching

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by arching

  1. Τελικά τι θα γίνει με εμάς που έχουμε κάνει έναρξη ασκήσεως επαγγέλματος λίγο πριν τις 1-1-2009 ( π.χ. 1-12-2008 )? Δεν θέλω να γίνομε κουραστικός αλλά με ενδιαφέρει πολύ, όπως όλους μας πιστεύω εδώ μέσα. Για εμάς υπάρχει κάποιο κοκαλάκι έτσι στη γωνία να γλύψουμε ή όλα πάλι θα τα φάνε οι μεγάλοι? Έχω στείλει 2 e-mail στις 2 διευθύνσεις ( [email protected] , [email protected] ) και προσπαθώ μέρες τώρα να τους πάρω τηλέφωνο αλλά πάντα είναι καταλυμένο και αν κάνει ότι καλεί τότε δεν το σηκώνει κανείς. Έχω απελπιστεί .
  2. -------------------------------------------------------------------------------- Για μηχανικούς ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν κάνει έναρξη τέλους Νοεμβρίου του 2008 ισχύει το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ? Έχω δει ότι ισχύει για εκείνους που έχουν κάνει έναρξη πριν 1.1.2009 αλλά κάπου γραφεί ότι θα πρέπει ¨να έχουν τουλάχιστον μία (1) κλεισμένη διαχειριστική χρήση (τουλάχιστον για το οικονομικό έτος 2009 - διαχειριστική χρήση 2008 )¨ Ξέρετε κάτι πάνω σε αυτό?! Απ΄ότι είδα τα χρήματα θα δοθούν μετά από 3 μήνες τότε θα έχω κλείσει 1 έτος.
  3. Παρακαλώ μη γελάσετε και χλευάζετε. Υπάρχει κάποιο ΠΔ που να αναφέρει τι χρώματα χρησιμοποιούμε για τοπογραφικό που κατατίθεται στην πολεοδομία για οικοδομική άδεια πχ όρια οικόπεδου έντονη αξονική γραμμή χρώματος …. Διότι ο υπάλληλος της πολεοδομίας μου τα έχει πρήξει λίγο χωρίς να μου λέει πως το θέλει.
  4. Αντικατάσταση παλαιό ξύλινο με νέο ξύλινο. Ρωταω διότι είναι εργασία σε εσωτερικό χώρο.
  5. Σαν νέο μέλος αυτού του θαυμάσιου Forum και νέος μηχανικός έχω μια απορία, Τι άδεια χρειάζεται για αλλαγή ξύλινου μεσοπατώματος σε παλιά οικία?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.