Μετάβαση στο περιεχόμενο

snw

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

snw last won the day on Μάρτιος 13 2011

snw had the most liked content!

Φήμη στην κοινότητα

2 Ουδέτερη
  1. Βρήκα τη ΣΣΕ στο taxheaven, εδώ: http://www.taxheaven.gr/labordoc/index/view/mid/240 Και μην ψαρώνετε, εάν είμαστε καλοί στη δουλειά μας, όσο ανάγκη έχουμε εμείς τη δουλειά κ το μισθό, άλλο τόσο ανάγκη έχουν κ οι εργοδότες τις υπηρεσίες μας.
  2. Εγώ σήμερα πέρασα τον έλεγχο, όλα καλά. Δεν έλεγξαν ούτε καν εάν είχα όντως όλο τον εξοπλισμό των τιμολογίων μου στο γραφείο. Φυσικά, το γραφείο λειτουργεί κανονικά, φαινόταν ότι δεν προσπάθησα να κοροϊδέψω τους ελεγκτές για να τσεπώσω τα χρήματα. Τα λέω όλα αυτά για να γλυτώσω κάποιους από εσάς από το άγχος που είχα εγώ τουλάχιστον όλη μέρα σήμερα, μέχρι να έρθουν και να πάνε όλα καλά... Δεν προσπαθούν να κόψουν κόσμο, να εγκρίνουν θέλουν. Αυτό μου είπε -εκ των υστέρων- και η ελέγκτρια. Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους!!!
  3. Και για να σας ανταποδώσω τα καλά νέα: http://www.oaed.gr/Pages/SN_858.pg Επιτέλους, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα...
  4. Να κάνω μία ερώτηση κι εγώ: Εάν κάνω έναρξη και αγοράσω εξοπλισμό τώρα (δηλαδή πριν ξεκινήσει επίσημα το πρόγραμμα), όταν τελικά ξεκινήσει, θα μπορέσω να καταθέσω τα τιμολόγια για να καλύψω το 40% του ποσού, όπως απαιτείται; Ή πρέπει οι αγορές να γίνουν ΑΦΟΥ ξεκινήσει επίσημα το πρόγραμμα και κάνω αίτηση;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.