Μετάβαση στο περιεχόμενο

gianik23

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by gianik23

  1. Καλησπερα σας. Σπουδαζω ηλεκτρολογια κ εχω μια πτυχιακη πανω στις γειωσεις. Εχω κολλησει σε κατι απλο μαλλον κ χρειάζομαι την βοηθεια σας. Ειναι ενα κτήριο 90,4m x 30m κ θέλω να του κάνω θεμελιακη. Το έδαφος είναι αργιλωδες. Θέλω R<1 α)Ποιος είναι ο τυπος για την αντίσταση του γειώτη για την θεμελιακη? β)Τι ταινια θα χρησιμοποιήσω? Ευχαριστώ... ─────────────────────── Αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ.
  2. πρωτα απ ολα ζητω συγνωμη για την αναστατωση που προκαλεσα και επισης να διευκρινισω οτι δεν θυμομουν για τα κεφαλαια και οτι το εκανα εντελως ασυναισθητα.και ελεγα και εγω τι ειχε γινει το post μου το προηγουμενο γιατι δεν ειχα καμμια ενημερωση την πρωτη φορα. Ελπιζω να λυθηκε η παρεξηγηση.
  3. ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ BLOGGERS ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ…ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 19.00. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ! ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
  4. Έλα φίλε μου. σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Από υλικά τι θα χρησιμοποιήσουμε? Γιατι εχουμε κολλησει λιγο...
  5. Σε ευχαριστώ πολύ. λοιπόν όπως ανέφερα κ στην πρώτη περιγραφή μου το εύφλεκτο υλικό είναι το ξύλο. πριονίδι, σκόνη πριονιδιού κλπ. Την γείωση αυτή θα την ενώσουμε με την θεμελιακή που έχει ήδη το εργοστάσιο επεξεργασίας ξύλου.
  6. Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Λοιπόν όπως σωστά ανέφερες την θέλουμε για αποφυγή εκκενώσεων στατικού ηλεκτρισμού. Το κομμάτι που έχουμε είναι η αντιεκρηκτική προστασία για να καταλάβεις.Οπως επίσης θα χρησιμοποιήσουμε και Βαλβίδες εξαερισμού.
  7. Καλησπέρα παιδιά. Καλώς σας βρήκα Σπουδάζω ηλεκτρολόγος μηχανικός και βρίσκομαι στα τελειώματα. Εχουμε αναλάβει μια πτυχιακή και προσπαθούμε να βρούμε πως να κάνουμε γείωση ενός φιλτροσιλο. Εννοείται πως θα ήθελα μια βοήθεια και όχι κάτι έτοιμο! Είναι ένα φιλτροσιλο από ένα εργοστάσιο επεξεργασίας ξύλου. Άπλα τι υλικά θα χρειαστούμε, κ με ποιο τρόπο θα τα τοποθετήσουμε. Μια καθοδήγηση απλά. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.