Μετάβαση στο περιεχόμενο

Panos_Sgou

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Panos_Sgou

  1. Καλησπέρα συνάδερφοι, Είναι ένα κτίριο που με βάση μια μελέτη που έχει κάνει η Πολεοδομία φαίνεται ότι είναι προ του 1955 (προ του 1920 για την ακρίβεια) Ο πελάτης μου έχει νοικιάσει το χώρο για μαγαζί με Φυτοπροστατευτικά προϊόντα και του ζητείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης οικοδομική άδεια (που το κτίσμα δεν έχει) για να πάρει την άδεια λειτουργίας! Την βεβαίωση από την Πολεοδομία οτι ειναί κτισμα προ του 1955 κ νομίμως υφιστάμενο δεν την κάνουν δεκτή και ζητούν οικοδομική αδεία μόνο. Τι άλλο πρέπει να προσκομίσω στο Υπουργείο για να εγκρίνει και να δώσει άδεια λειτουργίας?
  2. Καλησπερα συναδερφοι, τελικα για τις δηλωσεις νομιμοποιησης αυθαιρετων που γινανε πριν τις 31/12/2011 ισχυει η ημερομηνια 31/3/2012 για την υποβολη των σχεδιων η οχι ? Δεν εχει ανοιξει το συστημα επειδη υπαρχει καποιο προβλημα η θα ανοιξει στις 31/3 και θα δεχεται μονο εκεινη την ημέρα? Ευχαριστω
  3. Πολύ ωραία δουλεία από τη ΣΙΔΕΝΟΡ, τα τεύχη είναι άψογα!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.