Μετάβαση στο περιεχόμενο

Maroko

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Maroko's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση ΙΑΣΟΝΑ! Προκειται για πενταοροφη με 54 διαμερισματα!!!! 10 διαμερισματα στον όροφο . Για ανασυσταση του φακελου της πολυκατοικιας ολης , πραγμα που θεωρώ και το πλεον σωστο , γιατι ολοι θα το βρισκουν συνεχεια μπροστα τους , είναι τεραστιος ογκος δουλειας και αμφιβάλλω αν συμφωνησουν λόγω κοστους να το κάνουν . Οπότε βεβαίωση δεν θα μπορουν να πάρουν από μηχανικό που σέβεται την υπογραφή του . Στην απίθανη περιπτωση που μου αναθέσουν να κάνω ανασύσταση: 1) Αυτά που θα καταθέσω θα θεωρούνται τα εγγκεκριμένα εφεξής; 2) Αν ναι , αφου τα νέα σχέδια θα είναι αποτύπωσης , με ποια λογική δεν μπορούσαμε να συγκρίνουμε με της συστασης , οταν δεν υπάρχουν εγγεκριμένα αδείας; 3) Σκέφτομαι την ένταξη στον 4178 με υποχρέωση εκδοσης άδειας εντος τριετίας όλης της πολυκατοικιας με τους σημερινους ορους δομησης , Θα καταθέσω νέες Κατόψεις , τοπο και ΔΚ όψεις και τομή ,και επιπλέον θα εχουν νομιμη αδεια με εγκεκριμένα σχέδια και οχι κατοψεις για τις οποιες ο μηχανικος έκανε την Πυθία για το πώς ήταν στην αρχική άδεια. Ποια η γνώμη σου;
  2. Αν υπάρχει μόνο το στέλεχος , τοπογραφικό και η κάτοψη της σύστασης σε διαμέρισμα με άδεια του 1978 με βεβαίωση οτι έχει χαθεί ο φάκελος , τι κάνω ; Με τι να τα συγκρίνω για να δώσω βεβαίωση; Εγκεκριμένα γιοκ. Πέρυσι βγάλανε και μια άδεια χρωματισμων της πολυκατοικίας και υπέβαλλαν νέο τόπο .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.