Μετάβαση στο περιεχόμενο

xrisanthi

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by xrisanthi

  1. Καλησπέρα, λοιπόν σήμερα πέρασα από έλεγχο. Τα δέχονται όλα. Δηλαδή και υπηρεσίες (εγώ είχα, εγκατάσταση λογισμικού, δικτύωση, εγκατάσταση περιφεριακών, λογίστρια, εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος σύνολο 300 ευρώ) Επειδή ρώτησα ξέρω ότι θα μπορούσε κανείς να βάλει και βαψίματα και γυψοσανίδες κτλ. Επίσης είχα γραφική ύλη 900 ευρώ (σετ δερμάτινα γραφείου, φακέλους χαρτιά μελάνια στυλούς ψαλίδια συραπτικά και δεν συμαζεύεται..) Από ηλεκτρονικές συσκευές έβαλα επαγγελματικό φωτοτυπικό και έναν ωραιότατο προτζέκτορα! Και φυσικά έβαλα γραφείο καρέκλες βιβλιοθήκες φωτιστικά και χρώματα για βάψιμο τοίχου. Σε εμένα δεν τα είδαν καν τα τιμολόγια. Εννοώ δεν είδαν τι προιόντα ήταν δηλωμένα απλά εκάναν την πρόσθεση και είπαν α οκ ειναι 6080 άρα είσαι εντάξει! Σε πέντε λεπτά είχαν φύγει. Μην ξεχάσετε μπαίνουν και δύο μήνες ενοίκια. Πάντως να προσθέσω ότι είμαι στην επαρχία και μάλλον είναι κάπως πιο ελαστικά τα πράγματα. Είναι πάντως όλα υποκειμενικά, δηλαδή στον ελεκτή. αυτό μου είπαν από τον οαεδ όταν πήγα να ρωτήσω αν θα έχω πρόβλημα σε περίπτωση που κάποιο από τα είδη που είχα δηλωμένα δεν ήταν εκεί κατά τον έλεγχο (εγώ δηλαδή ίσα ίσα πρόλαβα και μου φέρανε το φωτοτυπικό χθές το απόγευμα) Καλή τύχη σε όλους! Υ.Γ. ΑΑΑ, μην ξεχάσω αναφορικά με τις υπηρεσίες μου είπαν κατά λέξη από τον οαεδ " Μπορείτε να βάλετε υπηρεσίες αλλά επικουρικά, να μην είναι πολύ μεγάλο το ποσό. Τα κυρίως έξοδα πρέπει να αφορούν εξοπλισμό αυτό καθεαυτό"
  2. Καλησπέρα σε όλους! Μια κάπως επείγουσα ερώτηση για το πρόγραμμα και από εμένα Ήθελα να ρωτήσω αν στο τιμολόγια που ζητάνε κατά τον έλεγχο μπορώ να προσκομίσω και τιμολόγια παροχής υπηρεσιών πχ εγκατάσταση δικτύου, εγκατάσταση κλιματιστικού, ελαιοχρωματουργικές εργασίες κοκ. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει σίγουρα ας μου απαντήσει γιατι έρχονται για έλεγχο την τρίτη και αν δεν πιάνουν αυτά πρέπει να κάνω άλλα 1000 ευρώ έξοδα σε εξοπλισμό. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.