Μετάβαση στο περιεχόμενο

maria1.83

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Πάτρα

maria1.83's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστούμε πολύ για όλες τις απαντήσεις πάνω στο θέμα, πραγματικά βοήθησαν αρκετά.
  2. Δεν αντιλέγω... αλλά αυτή την στιγμή τα δεδομένα είναι διαφορετικά, και καλούμαστε να απαντήσουμε σε αυτά. Το ότι εμείς προσπαθούμε να το δούμε πιο πεαλιστικά, νομίζω ότι είναι ένα βήμα παραπέρα (δεν χτίζουμε, προσπαθούμε να δώσουμε απάντηση σε ένα ερώτημα με άλλες βάσεις).
  3. Στην παρούσα φάση, η σύνθεσή μας πρέπει να ικανοποιεί ΄τις παραμέτρους και τους περιορισμούς που δίνονται από τους καθηγητές. Γνωρίζουμε ότι καλό θα ήταν καλό να το πάμε και ένα βήμα παραπέρα, ώστε η ιδέα να είναι και υλοποιήσιμη, και για τον λόγο αυτό κανουμε τις ερωτήσεις.
  4. μμμμ, .... χιουμοράκι είναι!!!!!!!!!!! (ξέρουμε ότι είναι κανονισμοί του κράτους!)
  5. Η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς λες. Αν εννοείς ότι υπάρχουν όγκοι και από τις δύο πλευρές του διαδρόμου, νομίζω ότι ίσως να φαίνεται λίγο καλύτερα στην τομή. πάντως αυτό ισχύει, αλλά δεν είναι δωμάτια, είναι κατοικίες περίπου 30 - 50 τετραγωνικών.
  6. Ξέρεις τι... είναι ένας διάδρομος πλάτους 2,60m, καθαρό, που τον κλείνει τοίχος (μάλλον) 50cm, και πάνω σε αυτόν και από τις δύο πλευρές, θελουμε να κάνουμε ανάρτηση κατοικιών. Στην τομή, φαίνεται μια τέτοια προσπάθεια (ανάρτησης πάντα), με μεταλλικά Τ, και U, αλλα δεν ξέρω αν φαίνονται όλα αυτά, λόγω ανάλυσης της εικόνας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.