Μετάβαση στο περιεχόμενο

gmaniac1

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by gmaniac1

  1. 1. Το κόστος των πάνελ απο μόνο του θεωρώ οτι θα σου ανεβάσει κατα πολύ το συνολικό κόστος. 2. Οι αρμοί όπου θα διακόπτεται το πανελ θα μπάζουν συνεχώς. 3. Η πίσσα δεν λειτουργεί απο μόνη της στεγανωτικά. Προτείνω μια καλή επάλειψη με κάποιο στεγανωτικό της αγοράς σε 2-3 στρώσεις και έπειτα να τοποθετήσεις πλακίδια με ενσωματωμένη στρώση 5εκ εξηλασμένης στο κάτω μέρος τους.Δεν χρειάζεται να κολληθούν αφου ¨κουμπώνουν¨ με πατούρα (αρσενικό-θυληκό),υπάρχουν σοβαρά εργοστάσια που τα παράγουν, τα τοποθετείς μόνος σου, είναι σχετικά φθηνά και μπορείς να τα βγάλεις και να τα τοποθετήσεις σε μελλοντική προσθήκη που θα κάνεις.
  2. Εγώ αυτό το " και έχουν μετατραπεί σε χώρους κύριας χρήσης καθ΄υπέρβαση των όρων και περιορισμών δόμησης του ακινήτου" το ερμηνεύω όπως και ο Highlander, οτι δηλαδή πρέπει να έχεις εξαντλήσει την επιτρεπόμενη δόμηση και θεωρώ πως όλα αυτά πρέπει να έχουν λάβει χώρα πρίν τις 2.7.09 (οικ.άδειες, προσθήκες, αναθεωρήσεις κ.λ.π.) Παρατήρηση: Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.