Μετάβαση στο περιεχόμενο

vagelisda

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

1 Ουδέτερη
  1. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι πολυτεχνικές σχολές και ειδικά οι μηχανικοί να είναι ειδικοί για όλα τα θέματα ... Ως πτυχιούχος φυσικός με μεταπτυχιακό στο περιβάλλον-ενέργεια-μετεωρολογια με πτυχιακή εργασία στον αερισμό κτιρίων και μεταπτυχιακή μελέτη στα υλικά αλλαγής φάσης γιατί θα πρέπει να στερούμε την εν λόγω άδεια ? Επιπρόσθετα αναφέρω οτι το διδακτορικό που ξεκινάω είναι πάνω στη βιοκλιματική αρχιτεκτονική κτιρίων και πάλι στο φυσικό... Δεν είναι οι γνώσεις μου επαρκείς ? Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί να εξαιρούμαι ...
  2. σας ευχαριστω παρα πολυ για την ανταποκριση. δεν προσπαθω να απαλλαγω απο τα εξοδα ασανσερ δεη κλπ. θελω απλα να πληρωνω αυτο που κανονικα μου αναλογει,δεν ειναι δυνατον εγω που ειμαι εξω απο την πολυκατοικια να πληρωνω πιο πολλα απο τους αλλους!δεν εχω μπροστα μου τωρα τα ποσοστα,ειναι εξωφρενικα,ειναι για παραδειγμα σαν να πληρωνει το εσωτερικο ισογειο 20 ευρω σε ενα συγκεκριμενο μηνα,ο πρωτος 30,ο δευτερος σαραντα,ο τριτος 50-60 και εγω 55!!!ειναι βεβαιο οτι ειχαν μαγειρευτει καποια στιγμη κατα τη συσταση του κανονισμου(καποτε). πληρωνω κοντα ιδια κοινοχρηστα με διαμερισματα του 4ου οροφου. οσο για το οτι ειμαι "ευαλωτος το γνωριζω,αλλα εκτος του οτι θα γινει μετατροπη απο αποθηκη σε σπιτι,ειναι τοσα τα λεφτα που δινω κα8ε μηνα,που δικαιολογουν την αναστατωση.
  3. καλησπερα σας,ειναι η πρωτη μου δημοσιευση,δεν ειμαι συναδελφος σας,δεν ξερω αν ειναι προβλημα αυτο,ελπιζω οχι. απλα αντιμετωπιζω καποιο προβλημα και ελπιζω σε μια απαντηση σας αν ειναι δυνατο. αγορασα ενα σπιτι,σε πολυκατοικια 35ετιας,ισογειο-με ανεξαρτητη εισοδο,το οποιο οριζεται σαν αποθηκη στα συμβολαια(αν εχει καποια σημασια αυτο). ανακαλυψα πως τα χιλιοστα που αναλογουν στο διαμερισμα μου,ειναι αναλογικα πολυ περισσοτερα απο οτι στους υπολοιπους,ενδεικτικα,πληρωνω πιο πολλα για ανελκυστηρα,συντηρηση,δεη κοιν. κλπ απο ολα τα διαμερισματα π.χ. του πρωτου και δευτερου οροφου που εκτος του οτι ειναι μεσα στην πολυκατοικια,ειναι σε υψηλοτερο οροφο απο εμενα,καποιοι εχουν και πιο μεγαλο σπιτι απο μενα! η διαφορα ειναι εξωφθαλμη. ειδα καποιο σχετικο φεκ που προτεινατε για τον υπολογισμο μεταξυ αλλων και των ισογειων,εγω ομως που ειμαι ανεξαρτητος? το ερωτημα μου ειναι:τα ανεξαρτητα ισογεια υπολογογιζονται οπως και τα εντος της πολ/κιας ισογεια? αν υπολογιζεται διαφορετικα,υπαρχει καποια σχετικη νομοθεσια? υπαρχει καποιος τροπος,να ξαναυπολογιστουν τα χιλιοστα,οπως πρεπει,βαση καποιου νομου η της λογικης τελοσπαντων? με συγχωρειτε για το μεγεθος της δημοσιευσης,αλλα εχει προκυψει μια τεραστια δαπανη (ετσι αρχισα να ασχολουμαι),και εχω χασει τον υπνο μου,γιατι οι δοσεις...δεν περιμενουν προκαταβολικα σας ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.