Μετάβαση στο περιεχόμενο

Julius Caesar

Core Members
  • Περιεχόμενα

    1.076
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    7

Status Replies δημοσιεύτηκε από Julius Caesar

  1. 10 Lessons Every Entrepreneur Must Learnhttp://t.co/UdWFjGQwfk

    1. Julius Caesar

      Julius Caesar

      Πολύ καλό. Δυστυχώς ο Έλληνας ΕΕ έχει τεράστια κενά στη συμβουλευτική.

  2. Homesick...

    1. Julius Caesar

      Julius Caesar

      Η Ελληνική λέξη "νοσταλγία" έχει πιο ενδιαφέρουσα ετυμολογία: Νόστος+άλγος.

      Σου εύχομαι να γυρίσεις γρήγορα.

    2. (See 1 other reply to this status update)

  3. Ας δεχτούμε λοιπόν ότι ο κύριος Δήμου έχει σκοπό να "αποδομήσει" το μύθο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Και λοιπόν? Δεν έχουμε, εν έτει 2014, τη στοιχειώδη αυτοπεποίθηση αλλά και αυτογνωσία να διακρίνουμε τα χαρακτηριστικά εκείνα που μας δίνουν ταυτότητα ως έθνος? Χρειαζόμαστε τα σχολικά βιβλία για να συνειδητοποιήσουμε την ιστορική σημασία της Επανάστασης? Γιατί τόση ανασφάλεια και τόσα φοβικά σύνδρομα? Ένα έθνος που ξέρει την πορεία του στην ιστορία θα έπρεπε να αναζητά την επικαιροπ...

    1. Julius Caesar

      Julius Caesar

      Ή το άλλο καταπληκτικό ότι...είχαν προνόμια οι Έλληνες επί Τουρκοκρατίας.

      Μα τα απέκτησαν με δικό τους αγώνα, όχι γιατί τους τα έδωσαν οι Τούρκοι από αγάπη!

      Βλέπεις την κενότητα του Δήμου και των ομοίων του;

    2. (See 5 other replies to this status update)

  4. Ας δεχτούμε λοιπόν ότι ο κύριος Δήμου έχει σκοπό να "αποδομήσει" το μύθο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Και λοιπόν? Δεν έχουμε, εν έτει 2014, τη στοιχειώδη αυτοπεποίθηση αλλά και αυτογνωσία να διακρίνουμε τα χαρακτηριστικά εκείνα που μας δίνουν ταυτότητα ως έθνος? Χρειαζόμαστε τα σχολικά βιβλία για να συνειδητοποιήσουμε την ιστορική σημασία της Επανάστασης? Γιατί τόση ανασφάλεια και τόσα φοβικά σύνδρομα? Ένα έθνος που ξέρει την πορεία του στην ιστορία θα έπρεπε να αναζητά την επικαιροπ...

    1. Julius Caesar

      Julius Caesar

      yannisarch, ο Δήμου λέει πράγματα τόσο παιδαριώδη που δε μπορεί παρά να είναι κακόβουλα.

      Για παράδειγμα λέει ότι...οι αγωνιστές του '21 μιλούσαν αρβανίτικα. Και λοιπόν; Τους κάνει λιγότερο Έλληνες; Η γιαγιά μου μιλούσε τούρκικα!

      Ή λέει ότι... έγιναν σφαγές και από Έλληνες! Φοβερό! Και οι Σύμμαχοι έσφαξαν και βίασαν έναν απίστευτο αριθμό αμάχων Γερμανών στο Β'ΠΠ. Αυτό μειώνει τον αγώνα κατά του φασισμού;

    2. (See 5 other replies to this status update)

  5. Συνάδελφοι καλημέρα ! Έχω την περιπτώσεις μια αυθαίρετης κολόνας 0,25χ0,30 που δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί με άδεια λογού ότι είναι στην απόσταση Δ 0,90(ΠΗΛΙΟ).Η κολόνα έγινε για λογούς ενίσχυσης οικοδομήςΣαν μικροπαραβαση κοστίζει 1000 ευρς ?ξέρει κάνεις κάποιο παράθυρο νομιμοπ. για αυτές τις περιπτώσεις ?? μου είπαν ότι υπάρχει..Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    1. Julius Caesar

      Julius Caesar

      Σαν μικροπαράβαση κοστίζει 500 €. Νομίζω μπορείς να την εντάξεις στην κατηγορία 5 του αρ.8 του Ν.4178/13: "Αυθαίρετες κατασκευές και αυθαίρετες αλλαγές χρήσης...που δεν συμπεριλαμβάνονται στις κατηγορίες 1-4.

      Δες και το αρ.2 για τις απαγορεύσεις υπαγωγής.

  6. με τις παχιες αγελαδες οι κουκουλοφοροι αλωνιζαν...τωρα στην κριση και με την αστυνομια να εχει το ασυλο ως στεκι ΧΑΘΗΚΑΝ...αμοιβη ευρεσης !!!

    1. Julius Caesar

      Julius Caesar

      Που είναι τώρα η "17Ν" ο "ΕΛΑ" και οι "Πυρήνες Αντιεξουσιαστικής Πάλης" τώρα που καταληστεύεται η περιουσία όλων των Ελλήνων; Τώρα με την ανεργία στο 30% που κάθε εργασιακό δικαίωμα γίνεται πατσαβουρόχαρτο; Παιδιά της ευημερίας με δανεικά ήταν κι αυτοί...

    2. (See 2 other replies to this status update)

  7. βλέπω διαφήμιση για ΠΕΑ με 99 Ε Γιατί αυτό μου θυμίζει λαική αγορά ?

    1. Julius Caesar

      Julius Caesar

      George Michael, μ' όλο το σεβασμό που σου έχω και την αδιαμφισβήτητη προσφορά σου στο michanikos, σε παλαιότερη συζήτηση ερχόσουν σε αντίθεση με περίπου όλους τους συναδέλφους διότι υπερασπιζόσουν πολύ χαμηλές αμοιβές (ακόμη και δωρεάν! ) τοπογραφικά. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.

    2. (See 3 other replies to this status update)

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.