Μετάβαση στο περιεχόμενο

aris301

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

aris301's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας , έχω το εξής πρόβλημα. Είναι να κάνω μια δήλωση για τον πελάτη μου για την αγορά ενός οικοπέδου με κτίσμα ( πυλωτή και ‘Α όροφος ). Μετά την αυτοψία μου παρατήρησα ότι η είσοδος του κλιμακοστασίου στην πυλωτή από 25 μέτρα που είναι στην άδεια, το παρόν είναι 30 μέτρα (στο όριο). Δεν υπερβαίνει το 50% της κάλυψης και με την υπέρβαση αυτή. Τι κάνω…..? Δεν τακτοποιείται ούτε με τον 3843 ούτε με τον 4014. Δεν γνωρίζω αν αυτό μπορεί να λυθεί με ενημέρωση φακέλου στην πολεοδομία.
  2. καλημερα σας , θα ηθελα να ρωτησω αν ισχυει το ιδεατο στερεό ( σε ιδιοτικες οδούς , μη αναγνωρισμένες οδούς ... ) και σε ποιες περιπτώσεις. που αναφερεται ? 1. Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. 2. Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, ilias
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.