Μετάβαση στο περιεχόμενο

giorgiop

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Χολαργός

giorgiop's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχουν δίκιο όλοι οι προηγούμενοι. Η μόνη περίπτωση να σου ζητήσουν ακύρωση, και θεώρηση νέου είναι για το δελτίο ΑΠΥ και μόνο σε περίπτωση που θα αλλάξεις ειδικότητα βιβλίο εσόδων εξόδων δεν αλλάζει / ακυρώνεται σε αυτή την περίπτωση. Στην περίπτωση σου με αλλαγή ΔΟΥ και έδρας ισχύει αυτό με την σφραγίδα.
  2. ZaHous / deathlok Έλαβα πρόσφατα ένα αντίστοιχο γράμμα απο το ΤΕΕ και επειδή το κοίταξα λίγο σε ένα βιβλίο που έχω για τα δικαιώματα / υποχρεώσεις κλπ του μηχανικού, αναλύει λίγο το "απλές" εγκαταστάσεις που ορίζει το 6422/1934. Όσον αφορά σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, η συνολική τους ισχύς δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 25 kW. Σε μια τελευταία μελέτη που είχαμε κάνει στο γραφείο που εργάζομαι ... τόσο έβγαζε ένας μόνο όροφος κτιρίου γραφείων αρκετά φορτωμένος... Θέλω να ψάξω και την περίπτωση των μηχανολογικών ... Δεν μπορούμε να εγγραφούμε στα βιβλία της Νομαρχίας εκτός και αν "φύγει" το "απλές" απο εκεί! εργάζομαι ήδη προς αυτή την κατεύθυνση με ένα ακόμα πτυχίο ... για να δούμε...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.