Μετάβαση στο περιεχόμενο

maria12

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

maria12's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Όσοι δεν πληρώσαμε εντος του 2014 τις εισφορές του Β' εξαμήνου, τι ακριβως κάνουμε, αφου δεν μπορούμε να τυπώσουμε ηλεκτρονικά το ειδοποιητήριο? Για εξόφληση απευθυνόμαστε στο ΤΣΜΕΔΕ?
  2. Προφανώς ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει νέους ανθρώπους, με ισχυρά τυπικά προσόντα (βαθμός πτυχίου, master, PhD, ξένες γλώσσες), γι'αυτό δεν δίνει βάση στην προϋπηρεσία και στην απόδειξη αυτής (με εξαίρεση λίγες θέσεις).
  3. Ναι, αλλά στην σελίδα 194 στο πλαίσιο με τις επεξηγήσεις, αναφέρει ότι: στη στήλη (2) (Γενικές θέσεις) η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη και βαθμολογείται ως κριτήριο κατάταξης και στη στήλη (3) (Γενικές Θέσεις) η εμπειρία δεν λαμβάνεται υπόψη και δεν βαθμολογείται ως κριτήριο κατάταξης. Κρίσιμο ερώτημα: Αφού όλοι οι μηχανικοί που είναι ασφαλισμένοι στο ΕΤΑΑ θεωρείται ότι έχουν τόση εμπειρία όσα και τα χρόνια ασφάλισης, τότε όλοι οι μηχανικοί έχουν εμπειρία. Άρα η στήλη (3) που αναφέρεται ΟΕΟ???
  4. Το εχω διαβασει παρα πολλες φορες, απλά μου γεννάται το ερώτημα: Στην κατηγορια Ηλ. Μηχ. ΠΕ η προυπηρεσία αποδεικνύεται απλά με την βεβαίωση ασφάλισης του ΕΤΑΑ? Δηλαδή αν εισαι άνεργος και δεν έχεις ουσιαστική απασχόληση και με καποιον τροπο καταφέρνεις να πληρώνεις τις εισφορές του ΤΣΜΕΔΕ, θεωρεί το ΑΣΕΠ οτι εχεις προϋπηρεσία? Θα τρελαθούμε? Εξειδικευμένη εμπειρία ζητάει μόνο για θέσεις με κωδικούς από 420 έως 469. Για τις υπόλοιπες θέσεις ΠΕ Ηλ.Μηχ, μπέστε σκύλοι αλέστε? Τι πιστεύεις hector? Για να σε δω, τι πιστεύεις επί του θέματος?
  5. Αναρωτιεμαι αν υπαρχει κάποιο θεμα στο forum που να συζητείται η προκήρυξη 3Κ/2014 στον ΔΕΔΔΗΕ. Ψάχνω αλλα δεν εχω βρει κάτι. Εχω απορίες σχετικα με τα δικαιολογητικά όπως φαντάζομαι και αρκετοί άλλοι. Γνωρίζει κανείς κάτι? ΑΝ ναι ας βάλει ένα link εδώ.
  6. Σχετικά με Βεβαίωση Λειτουργίας Ιδιωτικού Διαγνωστικού Εργαστηρίου. Μου ζητήθηκε να κάνω μία μελέτη που να προκύπτει ότι η ηλεκτρική εγκατάσταση είναι κατάλληλη και επαρκής για την χρήση του εξοπλισμού που θα χρησιμοποιηθεί. (έχω επισυνάψει και το σχετικό .doc από την Περιφέρεια Αττικής που φαίνεται η παραπάνω απαίτηση (Νο7)). Στο έγγραφο με τα δικαιολογητικά (επισυνάπτεται) δεν δίνει κάποια πιο συγκεκριμένη πληροφορία. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό και αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη μελέτη ηλεκτρικής εγκατάστασης είναι μία νέα ΥΔΕ, με την κάτοψη, το μονογραμμικό σχέδιο και τις υπεύθυνες δηλώσεις και επανέλεγχος κάθε 7 χρόνια (διότι πρόκειται για την κατηγορία Νο.59 - Ιατρεία, κλινικές, νοσοκομεία κλπ.) http://poseh.gr/component/content/article/53-kanonismoi/97--ehe.html Μπορεί κάποιος συνάδερφος Ηλ. Μηχ ή Μηχ. Μηχ να δώσει κάποια πληροφορία, σε περίπτωση που έχει αντιμετωπίσει παρόμοια περίπτωση? 2737_DY08.doc
  7. Ψάχνω να βρω το ηλεκτρολογικό σύμβολο για το ρελέ καστάνιας (η αλλιώς ηλεκτρονόμο θέσης ή ρελέ τηλεχειρισμού ή ρελέ ρευματώθησης). Γνωρίζει κανείς?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.