Μετάβαση στο περιεχόμενο

s.nikos

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by s.nikos

  1. το ρεύμα το είχε το παλιό το σπίτι ήδη. βασικά ήταν το πατρικό τους και γκρέμισαν μια αποθήκη που είχαν και εχτίσαν την κουζίνα. ερώτηση 1η η άδεια που έιχαν για την νέα οικοδομή, τους καλύπτει για την κουζίνα?(με το σκεπτικό οτι δεν έφτιαξαν νέο σπιτί απλά νέο κουζίνα.) απλά επειδή έιχε λήξη η άδεια και δεν την ανανέωσαν ,ρώτησαν έναν μηχανικό και τους είπε ότι μπορεί να ισχυριστούν ότι την έφτιαξαν όταν ήταν σε ισχύ.(είναι τόσο απλό όπως είπε?) απλα δεν ρώτησαν αν τους κάλυπτε η άδεια που είχαν εκδόσει (για την κουζίνα). ελπίζω να βοήθησα λίγο...
  2. καλησπέρα και μπράβο για το site για να μας λύνουν απορίες απλές και σύνθετες.θέλω να κάνω μια ερώτηση για εναν γνωστό μου. αν έχει ειπωθεί ή μοιάζει με άλλα παλιότερα topic ζητλω συγνώμη. θέλω να ρωτήσω..για ένα σπίτι που δεν είναι προ 55 (αλλά ήταν και σεισμόπληκτο το 81 αν δεν κάνω λάθος),είναι σε χωριό και είχε βγεί άδεια για ανέγερση νέας οικοδομης,αλλα τελικά δεν χτίστηκε σπίτι απλα μια αποθήκη η οποία είχε ρεύμα ανακαινήστηκε για για γίνει κουζίνα.το θέμα είναι ότι όταν την επισκεύασαν είχε λήξει η άδεια.αν τους κάνουν καταγγελία μπορούν να ισχυριστούν ότι την έκαναν όσο ίσχυε η άδεια? συγνώμη αν ρωτάω βλακείες..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.