Μετάβαση στο περιεχόμενο

stumech

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

stumech's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν πας και για σφαγή! Ειδικά με τα δίδακτρα είναι πιο λογικοί από άλλα προγράμματα.
  2. Υπάρχει το "Mechanical Engineering Handbook" της CRC Press. Μπορείς να το βρεις ίσως και στο διαδίκτυο. Κοίταξε και στο Google Books γιατί θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα βιβλία σε πλήρες κείμενο.
  3. Είναι σε πολύ καλό επιστημονικό επίπεδο και οι καθηγητές είναι όλοι από πανεπιστήμια & ΤΕΙ με διδακτορικό. Το επίπεδο των μαθημάτων θέλει διάβασμα και παρακολούθηση για να πάρεις βαθμό. Κάποιοι απόφοιτοι πάνε και σε συνέδρια στο εξωτερικό για παρουσιάσεις των εργασιών τους.
  4. Πολύ ενδιαφέρουσες και υψηλού επιπέδου για μηχανικούς είναι και οι σημειώσεις από το MIT opencourseware: http://ocw.mit.edu/OcwWeb/Mechanical-Engineering/index.htm
  5. Σε πολλές σχολές δίνεται βεβαίωση για μαθήματα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γνώσεις πληροφορικής. Π.χ. στο ΤΕΙ-Πειραιά γίνεται επίσης, οπότε γλυτώνει κανείς και το κόστος για ecdl.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.