Μετάβαση στο περιεχόμενο

HLEKTRON

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by HLEKTRON

  1. Απο ότι φαίνεται έχει μάλλον ρίσκο η αγορά του συγκεκριμένου διαμερίσματος , πόσο μάλλον όταν κοστίζει 400.000,00ευρώ. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την αναταπόκριση.
  2. η ανέγερση της οικοδομής δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ( είναι στο στάδιο των επιχρισμάτων)
  3. Το ζήτημα κινήθηκε από τη στιγμή που διαπιστώσαμε ότι η Εθνική Τράπεζα αρνείται να προχωρήσει σε έκδοση δανείου για το συγκεκριμένο διαμέρισμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Εθνική γενικά δεν εκδίδει δάνεια για ακίνητα που έχουν προκύψει με μεταφορά συντελεστή με την αιτιολογία ότι σε περίπτωση καταγγελίας υπάρχει η πιθανότητα να γίνει ανάκληση της αδείας και το κτίσμα να θεωρηθεί αυθαίρετο. Αυτό επειδή με την αύξηση του κτιρίου υπερβαίνουμε τις υποδομές του τόπου οι οποίες υπολογίστηκαν για συγκεκριμένη πυκνότητα πληθυσμού. Ο εργολάβος μόλις ενημερώθηκε για την εξέλιξη , ανέφερε ότι θα προσπαθήσει να "βγάλει" το συγκεκριμένο διαμέρισμα από τη μεταφορά συντελεστή, πράγμα το οποίο δε γνωρίζω εάν είναι εφικτό και νόμιμο.
  4. Ενα ακίνητο (διαμέρισμα) στον Αγ. Ιωάννη ( επέκταση Καλαμαριάς) έχει μεταφορά συντελεστή δόμησης. Σε περίπτωση που υποθέσουμε ότι η μεταφορά έγινε νομότυπα, υπάρχει η πιθανότητα για μελλοντικη εμπλοκή του ακινήτου ( μεταβίβαση) ? Η Μ.Σ.Δ. γίνεται σε όλη την οικοδομή ή μπορεί να εξαιρεθεί από αυτή το συγκεκριμένο διαμέρισμα?
  5. Υπαρχει ακινητο ( διαμέρισμα) στον Αγ.Ιωάννη Θεσ/νικης με Μ.Σ.Δ.. Σε περίπτωση αγοράς τι πιθανότητα υπάρχει για μελλοντική εμπλοκη ( μεταβίβαση κ.λ.π.) Είναι χαρακτηριστικό ότι Η εθνική Τράπεζα δεν προχωρά σε έκδοση δανείου για αυτό το λόγο
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.