Μετάβαση στο περιεχόμενο

profit

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

profit's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε ευχαριστω πολυ avgoust. Ευχαριστω του συντονιστες του forum για την φιλοξενια και την απαντηση που δωθηκε στο ερωτημα μου.
  2. Καλησπερα. Εχω ενα ακινητο που ενοικιαζα και λειτουργουσε ως καταστημα υγειονομικου ενδιαφεροντος(καφενειο) περιπου για 25+ χρονια μεχρι και πριν λιγους μηνες. Η επιχειρηση επαψε να λειτουργει. Παλιοτερα ηταν σπιτι και εγινε μετατροπη σε καταστημα με αδεια που εκδοθηκε το 1979. Τα εγραφα που εχω στην κατοχη μου ειναι η αδεια του 1979 που δειχνει την μετατροπη με την προσθηκη κολονων χωρις ομως να αναφερεται πουθενα η λεξη καταστημα και μερικα τοπογραφικα και κατοψεις ολα θεωρημενα απο την πολεοδομια. Σε ενα εξ αυτων αναγραφεται και η λεξη καταστημα. Τωρα που θελω να το ενοικιασω παλι ως καταστημα υγειονομικου ενδιαφεροντος(οποροπωλειο) οι υποψηφιοι ενοικιαστες μου ζητουν ενα χαρτι που να φαινεται οτι εχει κυρια αδεια χρησης καθως και την αδεια λειτουργιας ως καταστημα υγειονομικου ενδιαφεροντος. Εχω πραγματικα μπερδευτει. Μου λειπουν καποια χαρτια που θα επρεπε να εχω ? Πρεπει εγω ως ιδιοκτητης να βγαλω καποιες αδειες απο το δημο η την πολεοδομια και να τις δωσω στον ενοικιαστη ? η πρεπει ο υποψηφιος ενοικιαστης με βαση την υπαρχουσα οικοδομικη αδεια και τα τοπογραφικα διαγραματα να κανει καποιες ενεργειες ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.