Μετάβαση στο περιεχόμενο

sakabla

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

sakabla's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εκεί θα καταλήξουμε στο τέλος, απλώς το θέμα είναι αν πρέπει να γίνει μετάφραση ή όχι. Ζητήσαμε από την πυροσβεστική να μας πει βάση ποιάς διαταγής πρέπει να είναι στα ελληνικά, ψάξανε και δεν βρήκαν τίποτα και καταλήξανε ότι είναι κοινή λογική.
  2. Ακριβώς όπως το λες. Επιπλέον κανένας από τους καθηγητές ή τους διευθυντές δεν πέρνει καμία πρωτοβουλία και καμία ευθύνη.
  3. Καλησπέρα έχουμε καταθέσει τα δικαιολογητικά για την έκδοση πιστοποιητικού πυρασφαλείας ενός γυμναστηρίου και η Πυροσβεστική δεν το εκδίδει γιατί τα πιστοποιητικά δοκιμών των πυράντοχων θυρών είναι στα ιταλικά (οι πόρτες ήρθαν από την Ιταλία) ενω υπάρχει και βεβαίωση απο ΕΣΥΔ οτι το ιταλικό εργαστήριο είναι διαπιστευμένο. Η πυροσβεστική ζητάει μετάφραση ενώ ο έμπορος λέει ότι δεν υπάρχει μετάφραση και δεν είχε ποτέ προβλημα με την πυροσβεστική. Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Καλησπέρα όλα τα δημόσια σχολεία όλων των βαθμίδων που κατασκευάζονται τα τελευταία χρόνια έχουν κανονική μελέτη πυροπροστασίας εγκεκριμένη απο την Π.Υ. η οποία εφαρμόζεται από αυτόν που κατασκευάζει το σχολείο. Μετά την κατασκευή και την παράδοση, όπου το σχολείο περνάει στα χέρια των δήμων χάνεται η μπάλα..
  5. tzouliano ενας μετασχηματιστής 800kva δίνει στην χαμηλή περίπου 1155 Α. Αν λάβεις συντελεστές μειώσεως για θερμοκρασία 35βαθμους κελσίου 0,91 και πολλά γειτνιάζοντα καλώδια 0,88, η ισοδυναμη ένταση που πρέπει να αντέξει το κάλώδιο που θα επιλέξεις γίνεται 1442Α για το ονομαστικό φορτίο του μετασχηματιστή. Απο εκεί και μπορείς να κρίνεις και να βάλεις είτε 3*(1χ240 - ξεπερνάς το όριο για 60Α)ανά φάση είτε 4*(1χ185 όπου καλύπτεις το όριο που έχεις)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.