Μετάβαση στο περιεχόμενο

WILDT16

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by WILDT16

  1. Συνάδελφοι, έλαβα σήμερα ένα φαξ 3 σελίδων από την ΕΛΑΝΕΤ (Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία), σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και ενέργειες για το ΕΣΠΑ. Έχει λάβει κανείς άλλος αυτό το φάξ?? Και που εμπλέκεται αυτή η ΕΛΑΝΕΤ?
  2. Για να πω την αλήθεια ΜΑΚΑΡ ούτε κι εγώ έχω ξαναδεί τέτοιο "κουλό" όριο. Θα μπορούσε να είχε ακολουθήσει το δρόμο που θα ήταν και το φυσιολογικό. Αλλά ας όψετε η ηλι@*@τα κάποιων. Για του λόγου το αληθές αναρτώ και το απόσπασμα των ορίων του οικισμού. Όπως φαίνεται και δεξιά και αριστερά (βόρεια και νότια) τα οικόπεδα ανήκουν στο αραιοδομημένο τμήμα του οικισμού. Αν ισχύει αυτό τότε έχω αρτιότητα 1500τμ και στην ουσία το μόνο που έχω να κάνω είναι σύσταση καθέτου.
  3. Αγαπητοί συνάδελφοι, αντιμετωπίζω μια περίπτωση ιδιάζουσα και θέλω τη βοήθειά σας. Οικόπεδο εντός οικισμού <2000, σχήματος ορθογωνίου # εμβαδού 2839τμ με πρόσωπο 50,45μ σε κοινόχρηστη οδό, τέμνεται στο μέσο περίπου και παραλλήλως ας πούμε της οδού από το όριο το οποίο διαχωρίζει το συνεκτικό τμήμα του οικισμού από το αραιοδομημένο. Το πρόσωπο εμπίπτει στο αραιοδομημένο τμήμα του οικισμού και το βάθος του στο συνεκτικό. Εντός του αραιοδομημένου εμπίπτει εμβαδό 1213τμ και στο πυκνό 1627τμ. Αρτιότητα συνεκτικού : 1000τμ. " αραιοδομημένου: 1500τμ. Από τον πελάτη μου, ζητείται η κατάτμηση του οικοπέδου σε 2 οικόπεδα με πρόσωπο φυσικά το 1/2 του υφιστάμενου προσώπου. Με ποιά αρτιότητα θα κατατμήσω???? Τα φώτα σας παρακαλώ
  4. Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να συνδέσω το gps leica 1230 smart antenna με bluetooth κινητό τηλέφωνο για σύνδεση με το hepos αλλά δεν κρατάει τη σύνδεση. Συνεχώς (όποτε συνδέεται) χάνει και ξαναβρίσκει τη σύνδεση με το bluetooth και δεν την κρατάει σταθερή. Ξέρετε τι συμβαίνει; Έχει αντιμετωπίσει κανείς συνάδελφος το πρόβλημα; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.