Jump to content

Spiderman

Core Members
 • Content Count

  394
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Spiderman last won the day on July 4 2018

Spiderman had the most liked content!

Community Reputation

102 Καλή

7 Followers

About Spiderman

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Τοποθεσία
  Παράδεισος
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Έτσι μόνο το αριστερά, στο δεξιά θα βγάζει το γνωστό μεταξύ των κόμβων...υπάρχει ήδη...θέλετε να συνδεθεί στο ίδιο άνοιγμα... και θα τα κάνει κώλο αν πεις ναι.
 2. Απόλυση τώρα, δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζητάει ότι του κατεβάσει το σοφό του κεφάλι επειδή έπιασε μια θέση στο δημόσιο και νομίζει ότι έπιασε του παπά τα @@. Άμεση αξιολόγηση δημοσίων υπαλλήλων βάσει ημερομηνιών και ποσότητας πρωτοκόλλων που διεκπεραιώνουν.
 3. Να αγιάσει το χέρι του. Να στηθεί ανδριάντας/προτομή μπροστά στον συγκεκριμένο γκισέ. Επίσης η/ο υπάλληλος να πάρει άδεια μετ΄ αποδοχών ή επαπειλούμενη 8 χρόνια για να το ξεπεράσει.
 4. Μπορεί να λυθεί εντέλει το πρόβλημα του gnss solutions σχετικά με το rollover στις 6/4/2019?
 5. Μπορεί να λυθεί εντέλει το πρόβλημα του gnss solutions σχετικά με το rollover στις 6/4/2019?
 6. Μας έχουν κουράσει με όλα αυτά, ηλεκτρονικές υποβολές, token ψηφιακής υπογραφής, τώρα αυτό, ας μας αφήσουν λίγο ήσυχους να ασχοληθούμε με το επάγγελμα.
 7. dimitris GM ευχαριστώ καταρχήν για την απάντηση, (δυστυχώς δεν έγινε κάθετη ούτε αποκλειστικές χρήσεις στο συμβόλαιο αν και όπως είπες θα μπορούσαν αφού το συμβόλαιο είναι του ίδιου έτους με την άδεια) μία διευκρίνηση όμως: συναίνεση μας δίνει να κάνουμε εμείς δήλωση και για την επέκταση της δικής μας οριζόντιας και για τις αυθαιρεσίες στο άτυπα δικό μας κοινόχρηστο χώρο. Πάλι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε κάθετη χωρίς να τακτοποιήσει και αυτός?
 8. Σε εκτός σχεδίου περιοχή υπάρχει διώροφη οικοδομή με άδεια του 1984, οι ιδιοκτήτες είναι 2 (50-50) με συμβόλαιο σύστασης οριζόντιας ιδιοκτησίας προ πάσης ανεγέρσεως όπου ο καθένας πήρε από ένα διαμέρισμα στο ισόγειο και ένα στον όροφο (δηλαδή ο ένας έχει το βόρειο τμήμα και ο άλλος το νότιο - με βάση τον προσανατολισμό της διώροφης οικοδομής). Μεταξύ τους άτυπα υπάρχει συμπαγής αυθαίρετη περίφραξη μπετόν (φαίνεται και στον ορθοφωτοχάρτη 1996) στο αγροτεμάχιο όπου χωρίζει τα τμήματα βόρειο-νότιο. Ο καθένας σέβεται την άτυπη αποκλειστική χρήση και από αυθαιρεσίες και οι δύο έχουν κάνει της Παναγιάς τα μάτια τόσο κατ' επέκταση των οριζοντίων όσο και σε κοινόχρηστο χώρο (αφού ο καθένας τον θεωρούσε δικό του). Σήμερα ο ένας συγκεκριμένα αυτός με το άτυπο βόρειο τμήμα, θέλει να τακτοποιήσει άπαντα στην μεριά του και να πουλήσει (ο άλλος δεν πουλάει ούτε φέρει βέβαια αντίρρηση στη πώληση απλά δεν έχει χρήματα να τακτοποιήσει της αυθαιρεσίες του). Ερωτήσεις: α) Μπορώ να τακτοποιήσω μονομερώς όλες τις αυθαιρεσίες (τόσο στην οριζόντια όσο και στους ''κοινόχρηστους'' εντός του άτυπου τμήματός του) αυτού που θα πουλήσει? β) Χρειάζεται συναίνεση για τις αυθαιρεσίες εντός του νομικά κοινόχρηστου τμήματος (είναι αποδεδειγμένα συμπαγώς περιφραγμένο 22 χρόνια)? γ) Αν τακτοποιηθεί ολικά η ''βόρεια ιδιοκτησία'' μπορεί κατά την πώληση να γίνει κάθετη κατά την παρ.1 (χωρίς να τακτοποιήσει τίποτα η νότια ιδιοκτησία?)
 9. Η αναβάθμιση είναι δωρεάν (μέχρι ποια χρονιά πρέπει να έχει αγοραστεί το πρόγραμμα)? Για όσους έχουν αγοράσει ''σχετικά'' παλαιότερα πόσο κοστίζει?
 10. Πρόσεξε να δεις τι συμβαίνει, γυμνασιακού επιπέδου είσαι εσύ. Συνήθως μωροί θεωρούν πως ανήκουν σε elit 10% με αυτοκατάταξη και γενικεύουν αυτοπαινευόμενοι. Εγώ έθιξα σε ένα τεχνικό φόρουμ όπως λες την παράγραφο 4 προδιαγραφών του dxf ως απαράδεκτη. Όχι εσένα ούτε κανέναν άλλον προσωπικά. Ο τρόπος που θίχτηκες και πετάχτηκες (σαν...πάλι σου αφήνω ένα υπονοούμενο σεξουαλικό από αυτά που συζητάτε με τις παρέες σου-εμείς γυμνασιόπαιδο έχουμε οικογένειες και παιδιά και δεν συζητάμε βλακείες) προσβάλλοντας μας δεν ήτανε κόσμιος.
 11. ntano σου υπενθυμίζω ότι εσύ ξεκίνησες τις κατατάξεις, δες πιο πάνω από το απόσπασμα που πήρες τον εαυτό σου και μετά ξαναμίλα. Εσύ ξεκίνησες...
 12. Ο τρόπος του περσινού νικητή του survivor σου άρεσε? Από που συμπέρανες ότι ξέρω κάτι παραπάνω για το προσωπικό και τη μισθοδοσία του. Αυτό που ξέρω σίγουρα και το ξέρεις και εσύ και όλη η χώρα είναι ότι παίρνουν μισθό, αμείβονται για να παράξουν μία 8ωρη εργασία. Επίσης δίνουν συμβάσεις σε ημετέρους (εταιρείες κολλητών κτλ.) με χρήματα δικά μας (όλου του κράτους εννοώ) για να κτηματογραφούν. Συνήθως τέτοιες συμβασοεταιρείες ασχολούνται και με 900 Ο.Τ. Οπότε καταλαβαίνουμε εκτός και αν δεν θέλουμε να καταλάβουμε πως για την αμαρτωλή υπόθεση κτηματολόγιο κάποιοι ακόμα κονομάνε γερά, ε αυτοί ας ασχοληθούνε να φτιάξουνε τη βάση όπως τη θέλουνε. Εγώ θεωρώ λογικό να συμβάλλω στο dxf όπως έγραψα παραπάνω και δεν είναι λίγο. Με εξοργίζει να μου επιβάλλουν τρόπο με το έτσι θέλω λες και τραβάω κουπί σε ρωμαϊκή γαλέρα. Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Όπως και στα υπόλοιπα περί του τι συμβαίνει στα κτηματολογικά γραφεία με τους λυκουρέζους. Μου επιτρέπεις να...Πάμε παρακάτω: νοσταλγία πού τη βρήκες, πιάνεσαι από τη λέξη παλιομοδίτης που ανέφερε ο συνάδελφος για να δημιουργήσεις εντυπώσεις.
 13. Ακριβώς η γυμνή αλήθεια + 1000000. Εσύ και εγώ όχι , για σκέψου και το άλλο, πόσοι ''συστημικοί του ΤΕΕ'' - ''βισματωμένοι'' - ''βολεμένοι'' θα έχουν πρόσβαση free , πού? στη δουλειά που μας ανάγκασαν να τους τη στείλουμε δωρεάν και με τα βίτσια τους τελειωμένα.
 14. Συνάδελφοι τι κορδέλες...ας μείνουμε στο θέμα. Γουστάρετε να κάνετε τη δουλειά του Κτηματολογίου free ok. Κάποιοι διαφωνούμε τόσο απλά...μην γενικεύουμε περί τοπογραφικών τι γινότανε και χάνουμε την ουσία...
 15. Υπάρχει να φορτώνεται ένα closed polyline με πίνακα συντεταγμένων και κορυφές όλα σε ένα layer και τέλος. Από εκεί και πέρα αν αυτοί φάγανε τόσα χρόνια τα άπειρα να μην ψάχνουν δούλους να τους κάνουν τζάμπα τη δουλειά του ''τεράστιου GIS''. Μπορεί από τη στιγμή που θα έχουν τζάμπα το υπόβαθρο αυτοί που πληρώνονται για το ''τεράστιο GIS'' ας δουλέψουν και λίγο με τα layer-bound-και λοιπά κωμικοτραγικά παραγράφου 4 που έχουν συνηθίσει, να δικαιολογηθεί λίγο και ο μισθός. Την καλησπέρα μου.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.