Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΣΩΤΗΡΙΑ

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΣΩΤΗΡΙΑ

  1. Καλημέρα, ερώτηση σχετικά με το πρόγραμμα Revit αν γνωρίζει κάποιος: Πως εκτυπώνω π.χ. μια κάτοψη, δεν βγάζω άκρη..ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Δηλ. με την παραπάνω απάντηση του συνάδελφου απλά δηλώνω στο σύστημα σαν ιδιώτης μηχανικός π.χ. το δημοτικό σχολείο χωρίς μετά να στείλω τελικά τα δικαιολογητικά? Επίσης μου αναθέτει ο δήμος το έργο ή μπορεί να το δηλώσει η τεχνική υπηρεσία του δήμου?
  3. Σωστή ερώτηση, δεν το διευκρίνισα.Πρόκειται για ΜΠΕ;
  4. Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος τι αμοιβή μπορώ να ζητήσω για μία άδεια χρήσης νερού (υφιστάμενης γεώτρησης);
  5. Καλησπέρα σε όλους.Μου ζητήθηκε επίσης να κάνω περιβαλλοντική μελέτη για μια ιδιόκτητη γεώτρηση και δεν ξέρω τι ακριβώς θα πρέπει να περιεχει μία τέτοια μελέτη; Γνωρίζει κάποιος, ώστε να μπορώ από κάπου να αρχίσω; Ευχαριστώ Ξέχασα να αναφέρω ότι η γεώτρηση είναι υφιστάμενη σε ένα εργοστάσιο και η μελέτη χρειάζεται για την ΕΠΟ. Σας ευχαριστώ και πάλι Για την επεξεργασία των μηνυμάτων σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το κουμπί EDIT που βρίσκεται στο κάτω δεξιό μέρος κάθε μηνύματός σας. Δοκιμάστε το! CostasV Ναι σωστά.Σ΄ευχαριστώ.
  6. η παραπάνω σελίδα μου βγάζει πρόβλημα σχετικά με την ανανέωση άδειας ενός ξυλουργείου.μήπως είναι εύκολο να μου τα στείλετε μέσω mail;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.