Μετάβαση στο περιεχόμενο

ioannis_c22

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ioannis_c22's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εχω εναν πελάτη ο οποίος θέλει να χτίσει διόροφο κτίριο σε περιοχή που η κεκλιμένη στέγη ειναι υποχρεωτική (Γέρακας). Σε περιπτωση που ολοκληρώσει αρχικά μόνο το ισόγειο, και συνεπώς δεν κατασκευάσει την στέγη ύπάρχει περίπτωση να μην μπορει να ρευματοδοτηθεί? Είχε κανείς αντίστοιχη εμπειρία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Το κρίσιμο ερώτημα συνάδελφοι είναι το εξής. Ένας που βγάζει άδεια τώρα να κάνει ή να μην κάνει ημιυπαίθριους?
  3. Αγαπητοί συνάδελφοι θελω να ρωτήσω το εξής. Ας πούμε οτι έχουμε μια μεζονέττα σε μια πολυκατοικία, για παράδειγμα 4ου - 5ου ορόφου. Αναφορικά με το κλιμακοστάσιο που θα βρίσκεται εντός της μεζονέττας προκύπτει το εξής ερώτημα. Εφόσον το εμβαδό του κλιμακοστασίου μετρηθει στην κάτοψη του 5ου, στην κάτοψη του τετάρτου τι θα μετρηθεί στη θέση αυτη? Είναι σωστο νο μετρήσουμε την επιφάνεια της οποίας το ελεύθερο ύψος υπερβένει το 2.20 (βοηθητική χρήση), ή το 2.40 (κύρια χρήση) ή πρεπει να ξαναμετρήσουμε όλο το κλιμακοστάσιο? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.