Μετάβαση στο περιεχόμενο

karaman

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by karaman

  1. Καλημέρα, αφού γίνει προσπάθεια να απαντηθεί το προηγούμενο μήνυμα της συναδέλφου θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής θέματα. Να σημειώσω ότι μετά από 5 τηλεφωνήματα στην περιφέρεια Θράκης και άλλα και στη Νομαρχία Έβρου όπου τελικά παραπέμφθηκα δεν κατάφερα να βρω απαντήσεις. Ιδιώτης έχει στην κατοχή του τρία γειτονικά αγροτεμάχια: 3.75στρ., 8.75στρ και 10στρ. Το μεγάλο καλύπτει τις βόρειες πλευρές των άλλων δύο. Θέλει να προχωρήσει σε εγκαταστάσεις Φ/Β πάρκου και στα τρία άλλα ξεκινώντας από το μικρό. 1. Αν γίνει εγκατάσταση 100KW στο μικρό ισχύουν τα όρια των 150μ. αργότερα για τα άλλα 2 αγροτεμάχια και συνεπώς δεν μπορεί να κάνει άλλες εγκαταστάσεις? 2. Μπορεί να κάνει αίτηση για μεγάλη εγκατάσταση και στα τρία συνολικά αλλά να τα υλοποιήσει ξεχωριστά, δηλαδή να επεκτείνει υπάρχουσα εγκατάσταση? Και τέλως, μήπως γνωρίζετε ποια διεύθυνση της Περιφέρειας οφείλει να απαντήσει σε αυτά τα ζητήματα? Σας ευχαριστώ πολύ, Θανάσης
  2. Ξέρει κανείς να απαντήσει στα εξής: -Μπορεί να αφαιρεθεί προϊόν από την αρχική πρόταση? (χωρίς να πέσει από το όριο της επιδότησης το σύνολο) -Μπορώ να αλλάξω έδρα μέσα στην ίδια Περιφέρεια αλλά σε διαφορετικό Άξονα πριν την έλευση πενταετίας (από Θεσ/νικη σε Αλεξ/πολη) ? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.