Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μαρίνα

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Μαρίνα

  1. Γεια σας. Θα ήθελα την βοήθειά σας σε περίπτωση που γνωρίζεται σχετικά με περιφράξεις. Συγκεκριμένα: για γηπεδάκι περίπου 500τ.μ. (εκτός σχεδίου) που επιθυμούν απλή περίφραξη με συρματόπλεγμα (χωρίς σενάζι κτλ) που πλέον δεν απαιτείται έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας αλλά γνωστοποίηση αρμόδιας πολεοδομίας, απαιτείται και έγκριση Δασαρχείου-Αρχαιολογίας; στην αρμόδια πολεοδομία δεν ξέρουν να απαντήσουν... λένε μάλλον ναι.. (αλλά είναι μεγάλη χρονική καθυστέρηση και αν δεν απαιτείται δεν θα ήθελα να τους καθυστερήσω για μια απλή περίφραξη μόνο από υπερβάλλοντα ζήλο λειτουργώντας εκ του ασφαλούς)
  2. Γεια σας. Θα ήθελα την βοήθειά σας σε περίπτωση που γνωρίζεται σχετικά με περιφράξεις. Συγκεκριμένα: για γηπεδάκι περίπου 500τ.μ. (εκτός σχεδίου) που επιθυμούν απλή περίφραξη με συρματόπλεγμα (χωρίς σενάζι κτλ) που πλέον δεν απαιτείται έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας αλλά γνωστοποίηση αρμόδιας πολεοδομίας, απαιτείται και έγκριση Δασαρχείου-Αρχαιολογίας; Στην αρμόδια πολεοδομία δεν ξέρουν να απαντήσουν... λένε μάλλον ναι.. (αλλά είναι μεγάλη χρονική καθυστέρηση και αν δεν απαιτείται δεν θα ήθελα να τους καθυστερήσω για μια απλή περίφραξη μόνο από υπερβάλλοντα ζήλο λειτουργώντας εκ του ασφαλούς)
  3. Άρα συνδιάζοντας τις απαντήσεις... δεν μπορεί να θεωρηθεί ενιαίο το κτίσμα (δύο κτίσματα κατοικιών) όταν συνδέεται με μεταλλική πέργολα.. ή κάτι ανάλογο που σκεπάζει π.χ.: 5 ανοικτούς χώρους στάθμευσης ή διαμόρφωση μπαζωμένης βεράντας??? πρέπει να "θυσιαστούν" οι ημιυπαίθριοι???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.