Μετάβαση στο περιεχόμενο

M.&D.P.

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by M.&D.P.

  1. καλησπέρα συνάδελφοι , είμαι νεος μηχανικος εργων υποδομης και ηθελα να ρωτήσω τα εξής: 1)μπορούμε να σφραγίσουμε περιβαλλοντικες μελέτες? Αν ναι τότε πια είναι τα δικαιολογητικά που πρεπει να καταθέσω και που? 2)το νομαρχιακό πτυχίο θέλει δικαιολογητικά? Λαμβάνεται τρία χρόνια μετά την απόκτηση του πτυχίου ανεξάρτητα από το αν έχω γραφτεί στα μητρώα εργοληπτών?
  2. καλησπέρα συνάδελφοι! 1)Μήπως γνωρίζει κάποιος τι δικαιολογιτικά χρειάζονται για την λήψη του εργοπηπτικού πτυχίου σε Νομαρχιακό επιπεδο;Έχω ακούσει ότι θέλει τρία χρόνια από τη λήψη του πτυχίου,τι δικαιολογιτικά πρέπει να παρουσιάσω για αυτά τα τρία χρόνια κ σε ποιον φορέα; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Πριν κάνουμε μια καινούρια δημοσίευση χρησιμοποιούμε την αναζήτηση μήπως και αυτό που μας απασχολεί έχει ήδη απαντηθεί. Επίσης ΔΕΝ κάνουμε post σε νήματα με άσχετα θέματα. Αν δε βρούμε κάτι σχετικό τότε δημιουργούμε ένα καινούριο θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Παναγιώτης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.