Μετάβαση στο περιεχόμενο

vas83

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

vas83's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη περιπτωση ενα υπόγειο είχε ενταχθεί στο Ν.3843/10 οπου έγινε η τακτοποίηση της αλλαγής χρήσης του υπογείου σε χώρο κυριας χρήσης. Το πρόστιμο πληρώθηκε, η τακτοποίηση έγινε δηλώνοντας τα καθαρα τμ δηλάδη πλην τους εξωτερικους τοιχους. Το ζητημα που προκύπτει τωρα είναι οτι λογω θανάτου θα πρεπει να γίνει η μεταβίβαση του διαμερίσματος αλλά υπάρχει διαφορά στα τμ της διαθήκης με το χωρο που τακτοποιήθηκε οπότε η συμβολαιογράφος ζητά τα τμ να είναι τα ιδια για να προχωρήσει η διαδικασία της αποδοχής.Πως θα μπορούσε να αποφευχθει μια νεα διαδικασία νομιμοποιησης? ευχαριστώ Αναρτήστε τα θέματα και τα ερωτήματά σας, στη σωστή θεματική κατηγορία. Το θέμα σας μεταφέρθηκε στην παρούσα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής yian
  2. Καλησπερα ειμαι στο προγραμμα του ΟΑΕΔ με εγκριση 5-9-2009 κανονικα τελειωνει το προγραμμα στις 5-09-2010 μετα απο αυτην την ημερομηνια εχω καμια υποχρεωση απεναντι στον ΟΑΕΔ? Και κατι ακομη μου εκαναν τον ελεγχο για την 1η δοση και μου ειπαν θα ξαναερθουν σε μια φιλη μου στις Σερρες τις ειπαν εφ΄οσον την βρηκαν δεν προκειται να ξαναελθουν.Δεν μπορω να ζω καθημερινα με το αγχος αν θα με βρουν ή οχι γιατι μου εχουν πει οτι ερχονται οποτε τους βολευει. Ευχαριστω!!
  3. Σου εκαναν ελεγχο για καθε δοση (αιφνιδιο?). Στο τελος του δευτερου εξαμηνου πηγαινεις τα τιμολογια και υποτιθεται τελειωνει το προγραμμα και σου καταβαλουν και την τελευταια δοση (λεμε τωρα!!!).Μετα το δωδεκαμηνο εχεις καμια υποχρεωση απεναντι τους?Το γραφειο θα ελεγα οτι μεσα με βαζει και θα ηθελα να παω σε καποια εταιρεια οδοποιιας και δεν ξερω αν θα μπορω αν δεν εχει τελειωσει το προγραμμα..
  4. Τι εννοεις δηλαδη?Μετα το περας του δωδεκαμηνου δεν βγαινεις απο το προγραμμα αυτοματα, ασχετα με τον αν σου εχουν καταβαλει την τελευταια δοση?Συνεχιζεις και υφιστασαι την διαδικασια ελεγχων και τιμολογιων?
  5. Το θεμα ειναι οτι ο υπαλληλος δεν μου δημιουργησε προβλημα εκανε θετικη αναφορα η διευθυντρια με αναγκασε να βαλω ωραριο καταστηματος?????και μου ειπε στην επομενη θα με απορριψει.Της ειπα για σεμιναρια που εχω να παω για μια εβδομαδακαι δεν θα ειμαι εκει και μονο που δεν με εβρισε.Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω.Απο αλλους συναδερφους επιδοτουμενους γνωστους δεν εχω ακουσει κατι παρομοιο..
  6. Αν οντως τα λεφτα τα εχουν φαει γιατι ειναι τοσο αυστηροι με τα ωραρια και τους ελεγχους και το μονο που να καταφερνουν ειναι να μας δημιουργουν προβλημα στην εργασια μας?
  7. Αιφνιδιο ελεγχο εκαναν και σε μενα φυσικα εκτος ωραριου 8:40 το βραδυ συγκεκριμενα και φυσικα δεν με βρηκαν εκει.Οπως μου ειπε ο υπαλληλος το περιμενε να μη με βρει εκει (και τοτε γιατι ηρθε αραγε???) με παρεπεμψε στην υπευθυνη-διευθυντρια η οποια αρχισε να ουρλιαζει οτι ταχα την φερνω σε δυσκολη θεση γιατι αν ερχονταν καποιος απο τη Αθηνα και δε με εβρισκε θα ειχε προβλημα και αυτη γιατι το ωραριο που ειχα δηλώσει ηταν λιγο(Σημειωση ειχα δηλωσει το πρωι και το απογευμα 6:30 με και δεν το ειχε καταλαβει, ενω τοτε ειχε κοιταξει τη δηλωση οπως επισης οταν την πρωτοσυπληρωσα-τη μερα που μου εκοψαν τιμολογιο για την προκαταβολη- μια αλλη υπαλληλος μου ειχε πει να δηλωσω τις ωρες που θα ειμαι σιγουρα εκει επειδη ειμαι μηχανικος και θα λειπω συνεχεια να πηγαινω στην οικοδομη).Τελοσπαντων με αναγκασε να δηλωσω ωραριο και ωρες καταστηματων λειτουργιας!Αν ειναι δυνατον!Με τον ιδιο τροπο δουλευουμε οι μηχανικοι με τα εμπορικα?Στο τελος μου ειπε οτι θα ξαναερθουν παλι για ελεγχο και αν δε με βρουν θα με απορριψουν με υφος δικαστη. Οταν της εξηγησα οτι τις επομενες μερες εχω σεμιναρια του ΤΕΕ τα οποια τα εχω δηλωσει πριν το προγραμμα αρχισε παλι τις φωνες οτι το προγραμμα σε θελει εξαρτημενο και δεν προβλεπει κατι τετοιο και απλα ειμαι στη black list!!!Ειλικρινα αν τα ηξερα αυτα οτι θα πρεπει να ειμαι καθηλωμενη σε ενα γραφειο δεν θα το εκανα.!Μηπως ξερει κανεις καθε ποσο κανουν ελεχγο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.