Μετάβαση στο περιεχόμενο

mnaf

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

mnaf's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ DIRECTIONLESS, μπορείς σε παρακαλώ να με πάρεις τηλέφωνο (θα σε πάρω αμέσως πίσω) να μιλήσουμε, έχω έλεγχο σήμερα στις 15:00!!! (το τηλέφωνο στο έστειλα με προσωπικό μήνυμα για λόγους privacy) Χρειάζομαι να ξέρω τον ΟΑΕΔ σου για να τους πω οτι αλλού το δεχτήκανε... αλλιώς θα κολήσουμε.... Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Αγόρασα αρχιτεκτονικό λογισμικό από την 4M, το IDEA+PhotoWalk και το ADEIA, που είναι σαφέστατα εργαλεία της δουλειάς μου. Κόστος €2660 (μαζί με το ΦΠΑ). Η εταιρεία 4Μ που το κατασκευάζει μου έκοψε "Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών" και όχι Τιμολόγιο Πώλησης, γιατί ο νόμος του 2006 αναγκάζει ΟΛΕΣ τις εταιρείες λογισμικού να θεωρούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τις πωλήσεις των πακέτων τους ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Αυτό είναι STANDARD. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είπαν οτι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το δεχτούν όλο το τιμολόγιο γιατί δεν επιτρέπονται οι "υπηρεσίες", αλλά ένα μέρος του μόνο κλπ. Γενικά λένε οτι δεν τους αρέσει το λογισμικό γιατί δεν το "καταλαβαίνουν" και δεν μπορούν να το ελέγξουν εύκολα αν κάνει αυτά που λέει, κι άλλα περίεργα. Θέλουν να είναι "μικρό" το ποσό του λογισμικού γενικά. Αν δεν το δεχτούν όλο θα πέσω κάτω από τα €6000! (οπότε θα τρέχω να αγοράσω άλλα ακριβά πάγια μέσα σε 2 ημέρες και δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο!...) Και απορώ, σε εσάς τι έχει συμβεί με το λογισμικό? Έχετε αντίστοιχα προβλήματα? Μα δεν θέλω πολλά έπιπλα, υπολογιστές και λογισμικό κυρίως θέλω! Ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα, είμαι νέα αρχιτέκτονας, με έχουν επίσης προεγκρίνει και θα έρθουν για έλεγχο αρχές Σεπτέμβρη, οπότε τρέχω να προλάβω... Στην ερώτησή μου για το αν δέχονται έξοδα δημιουργίας website (με δελτίο παροχής υπηρεσιών αναγκαστικά) δεν μπορούν να μου δώσουν απάντηση. Μου έδωσαν την εύκολη απάντηση "καλύτερα να το αποφύγεις" γιατί δεν είναι σίγουροι και δεν υπάρχει κανένας στα κεντρικά εδώ και 3 ημέρες (έχουν κάνει κυριολεκτικά κοπάνα και δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα ούτε στους συναδέλφους τους απο τους τοπικούς ΟΑΕΔ!). Έχει κανείς καμμιά ιδέα? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.