Μετάβαση στο περιεχόμενο

AGELOG

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΔΙΟΡΩΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΤΟ Α ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΥΠΟΓΕΙΟ. 1)Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΟΥΣΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ Η Α' ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 2)ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΓΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΝΑ ΤΑΚΤΟΙΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ,ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΑΔΕΛΟΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. 3)ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Έχετε ήδη 10 δημοσιεύσεις στο forum. Μην ξεχνάτε ότι τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ ξαναδιαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, gvarth.
  2. λογω μεταβιβασης αγροτεμαχιων βασει κληρονομιας θελω να ρωτησω τα εξης: μπορουν να υποβληθουν τοπογραφικα μονο με την περιγραφη του αγροτεμαχιου τις διαστασεις,και την σφραγιδα του μηχανικου,η πρεπει να αναφερουν και κατι αλλο επανω για να γινει η μεταβιβαση. ποσο κοστιζει ενα τοπογραφικο για αγροτεμαχιο. ευχαριστω
  3. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ αφού ταχτοποίησε ο άλλος οοοοοολο τον κοινόχρηστο χώρο, τώρα έχει και δωρεάν κοινόχρηστα αν θελήσει να ταχτοποιήσει το δικό του. ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ?
  4. εχω το εξης προβλημα:υπαρχει υπογειο 130 τμ χωρισμενο σε 2 μερη απο 65τμ αποθηκες η καθεμια αναμεσα σε 2 αδελφια,δηλωμενο κανονικα στα συμβολαια οπως παραπανω.τωρα εχει γινει αλλαγη στην χρηση των αποθηκων,και πηγε ο ενας απο τουσ δυο να το τακτοποιηση, τωρα ισχυριζετε και τακτοποιησε ο μηχανικος ολο τον κοινοχρηστο χωρο που βρισκετε αναμεσα στα δυο διαμερισματα πλεον στον 1 μονο αδελφο ενω η αναλογια του χωρου ειναι κανονικα 6 τμ στον ενα αδελφο και 2τμ στον αλλο,ουσιαστικα τακτοποιησε ολο τον χωρο στον 1 αδελφο με την αιτιολογια οτι δεν μπορουσε να χωριστει στην πολεοδομια κατα αναλογια γιατι ειναι ενιαιος χωρος,τι γινετε τωρα σε αυτη την περιπτωση αλλαζει κατι ουσιαστικα στο ιδιοκτησιακο καθεστως και εαν ναι πως μπορουμε να το διορθωσουμε. ευχαριστω εκ των προτερω για τισ απαντησεις σας *ειναι επειγον ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ, ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ?
  5. δηλαδη BAS πρεπει να δηλωθει , και εαν η εισιδοσ δεν ειναι απο το κλιμακοστασιο το ιδιο κανουμε?
  6. πηγα να τακτοποιησω ενα υπογειο που αποτελειται απο 2 δωματια ,wc,και 1 αποθηκη (την οποια δεν υπολογισα) στην πολεοδομια ,και μου ειπαν οτι πρεπει να συνυπολογισω και το κλιμακοστασιο και τον διαδρομο και την σκαλα που οδηγει στο υπογειο,τελικα τι ισχυει δηλωνουμε και το κλιμακοστασιο το οποιο δεν αλλαξε καποια χρηση κλιμακοστασιο ηταν και πριν?
  7. δηλαδη με λιγα λογια τακτοποιουμε τα 35 τμ που εχουν αλλη χρηση *επισης μια ερωτηση ακομα σε περιπτωση που τακτοποιηση για την αλλαγη χρησης απο επαγγελματικη σε οικιακη χρηση,στην ΔΕΗ θα κανουν την αλλαγη στο τιμολογιο.
  8. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας θελω να ρωτησω κατι ακομα η οικοδομη ειναι παλια απο το 1985 και ειχα παρει ρευμα απο τοτε ως αποθηκη-επαγγελματικος χωρος στον οποιο μαλιστα επιτρεπετε και η υπαρξη τουαλετας γιατι πως αλλιως θα ενοικιαζοταν. τωρα οσον αφορα την τακτοποιηση θεπω να ρωτησω εαν καποια απο τα παραπανω δωματια εχουν χρηση αποθηκης ,το τμημα που τακτοποιητε ειναι το υπολοιπο πχ.65τμ υπογειο αποθηκη 30τμ και σε αλλη χρηση 35τμ ποιο γινετε τακτοποιηση
  9. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ chris12 Η ερωτηση μου ειναι η εξης εχω υπογειο στο σπιτι μου το οποιο εχω διαμορφωσει σε 3 δωματια και 1 τουαλετα,το οποιο ειναι πλακοστρωμενο και βαμμενο ,επισης εχει ρευμα ως επαγγελματικη εγκατασταση και νερο,με την προυποθεση να ενοικαστει σαν αποθηκη η επαγγελματικη στεγη τι θεωρειτε ο χωρος σε αυτη την περιπτωση *γιαυτο το λογο ρωταω τι θεωρειτε αποθηκη για την πολεοδομια
  10. θελω να ρωτησω τι θεωρειτε υπογειο-αποθηκη ,υπαρχει καποιος κανονας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.