Μετάβαση στο περιεχόμενο

mbrouz

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

mbrouz's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα, έχω αίτηση ως σύμβουλος έργου για δάνειο προς την Εθνική τράπεζα , και εδώ και καιρό είμαι σε κατάσταση ελέγχου προς υπαγωγή.. Δεν ξέρω γιατί έχουν αργήσει τόσο, κανένας δεν ξέρει τπτ και έχω πελάτη που έχει αγχωθεί γιατί των περισσοτέρων έχει εγκριθεί... Γνωρίζει κανένας τπτ???
  2. Στο ΓΟΚ άρθρο 2.4.2.4 αναφέρεται ότι ο υπολογισμός διατομής καπνοδόχου γίνεται σύμφωνα με το αντίστοιχο πρότυπο ΕΛΟΤ 447. Το συγκεκριμένο δεν μπορώ να το βρώ, γνωρίζει κάποιος λεπτομέρειες περί τούτου.??
  3. πρώτα εμφανίστηκε η φωτιά στην καμινάδα του τρίτου και ο καπνός μετέπειτα στον έκτο και κατόπιν πραγματοποιήθηκε η έκρηξη στο τζάκι του έκτου. Η καμμένη μόνωση στο ύψος του έκτου αλλά στιν καμινάδα του τρίτου που διερχόταν και η διαστασιολόγηση της οπής για τη διέλευση του αέρα καθώς και το ότι το τζάκι ήταν απλό μαντεμένιο χυτό δεν έπαιξε κάποιο ρόλο?
  4. Σε ένα τζάκι του 6 ορόφου έχει εκραγεί ο τοίχος καθώς το μαντεμένιο τζάκι είναι χτιστό από πάνω, χωρίς να λειτουργεί την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Στο μεταξύ έχει πιάσει η καμινάδα του τρίτου στο άκρο της φωτιά. Πίσω από το τζάκι του έκτου περνούσαν όλες οι καμινάδες στερεωμένες στην τοιχοποιία οι οποίες ως μόνωση είχαν υαλοβάμβακα. Στην επί τόπου διερεύνηση του χώρου ο υαλοβάμβακας ήταν εξωτερικά καμένος στην καμινάδα που είχε πιάσει φωτιά. Πάρα αυτά η καμινάδα του έκτου δεν είχε μόνωση. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες πριν την έκρηξη υπήρχε καπνός που έβγαινε από το τζάκι. Έχει κανένας κάποια ιδέα για ποιο λόγο προκλήθηκε η έκρηξη??
  5. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιος ο τρόπος κοστολόγησης πραγματογνώμονα στην πυροσβεστική υπηρεσία. Σύμφωνα με έγγραφό τους γίνεται σύμφωνα με το Π.Δ 696/1974 όπου ορίζεται μία σχέση ανάλογα με τα χρόνια εμπειρίας και έναν συντελεστή λ επί τις ημέρες απασχόλησης, σχέση όμως που αναφέρεται γενικά στην απασχόληση μηχανικού. Και ο συντελεστής λ είναι ο ιδιος συντελεστής που χρησιμοποιούμε στις αμοιβές για μελέτες επιβλέψεις? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.