Μετάβαση στο περιεχόμενο

lenasam

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

lenasam's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα! Θα θελα να ζητήσω για ακόμα μια φορά την πολύτιμη συμβουλή σας! Χωρίς να το έχω σχεδιάσει βρέθηκα να ασχολούμαι με άδειες και βιολογικούς κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων ...και μου έγινε η ερώτηση αν γίνεται και τι χρειάζεται για να αλλάξει το όνομα της άδειας λειτουργίας της άδειας λειτουργίας κτηνοτροφικής μονάδας...:confused: Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη!!
  2. Γεια σας!Είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια και κάνω μια εργασία με θέμα Surface Plasmon Resonance (SPR) spectroscopy. Ειδικότερα για τον προσδιορισμό των αλληλεπιδράσεων πρωτεΐνης- πρωτεΐνης. Ψάχνω να βρω καταρχάς ποια είναι η σωστή ελληνική ονομασία και έπειτα γενικές πληροφορίες. Αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει μια κατεύθυνση ή κάποιο ελληνικό site. Το χρειάζομαι επειγόντως.. Ευχαριστώ.
  3. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Με βοήθησαν πολύ. Και εγώ της ίδιας άποψης είμαι, ότι το διδακτορικό είναι λίγο τραβηγμένο..αλλά οι καθηγητές μου φαίνεται να έχουν αντίθετη άποψη και με πιέζουν λίγο παραπάνω..Προς το παρόν ξεκίνησα με ένα μεταπτυχιακό (τουλάχιστον να έχω ένα χαρτί παραπάνω) και παράλληλα θα προσπαθήσω (έστω και χωρίς μισθό) να πάω σε κάποια βιομηχανία ώστε να μάθω τη δουλειά!
  4. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τη διαδικασία με το ΤΣΜΕΔΕ και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος? Ορκίζομαι τον Νοέμβρη και πρέπει σιγά σιγά να τα μάθω..
  5. είμαι τελειόφοιτη φοιτήτρια χημικός μηχανικός με κατεύθυνση τρόφιμα- βιοτεχνολογία και αυτές τις μέρες εξερευνώ τις επιλογές μου για το τι θα κάνω μετά το πτυχίο. Από ότι έμαθα έχει ξεκαθαριστεί πλέον ότι το πτυχίο των μηχανικών ισοδυναμεί με master, οπότε το δίλημμά μου είναι διδακτορικό ή μεταπτυχιακό. Ξέρει κάποιος να μου πει τι έχει περισσότερη ζήτηση στον ιδιωτικό τομέα και τι προσόντα ζητάνε κυρίως οι βιομηχανίες τροφίμων από τους χημικούς μηχανικούς?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.