Μετάβαση στο περιεχόμενο

engdpapa

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by engdpapa

  1. παίδες βρήκα την δύναμη να ανοίξω τον φάκελο 1924,74 η λυπητερή.. τώρα να δω που θα βρω τα χρήματα να το πληρώσω.. κρίμα τα λεφτά που τους έδωσα με την ρύθμιση.. υπάρχει τρόπος να παγώσω τις εισφορές όταν είμαι μέλος Ο.Ε;;;
  2. για να αλλάξουμε το όνομα στο λογαριασμό της ΔΕΗ πρέπει υποχρεωτικα να προσθέσουμε και ρελλέ προστασίας στον πίνακα;
  3. θα κάνω άλλα 200+χλμ μέχρι το κεντρικότερο ΤΣΜΕΔΕ και θα μεταφέρω νεότερα.. ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
  4. υπαρχει αλλος τρόπος έκδοσης ασφαλιστικής ενημερώτητας χωρίς εξόφληση ή ρύθμισης οφειλών? πχ ένας φίλος μου ανέφερε πως εάν εξοφλίσω το τελευταίο εξάμηνο είναι ένας τρόπος και εάν κάνω ρύθμιση σήμερα και δεν μπορέσω να πληρώσω όλες τις δώσεις μετά θα μπορούσα να κάνω νέα ρύθμιση ή υπάρχει κάποιος περιορισμός?
  5. καλημέρα και από εμένα. δραστηριοποιούμε στην επαρχία και πήρα και εγώ την απόφαση να πάω στην πρωτεύουσα για να ρυθμίσω τις οφειλές μου στο τσμεδε. για οφειλές των δύο τελευταίων εξαμήνων τα αποτελέσματα έχουν ως εξής.. μου έκαναν 20% έκπτωση στους τόκους αλλά μου πρόσθεσαν ένα παράβολο 50 ευρώ που είναι μεγαλύτερο απο την έκπτωση.. διακανόνισαν τις οφειλές μου σε 10 μηνιαίες δόσεις των 212,69 αλλά με προυπόθεση να εξοφλήσω τις οφειλές 1/3/2012 με 30/6/2012 οι οποίες είναι 1010,88 ευρώ και είναι χρήματα που θα πλήρωνα κανονικά στο τέλος του ερχόμενου Οκτωβρίου! άρα δλδ ποιος ο διακανονισμός? μου τοκίζουν τις παλιές οφειλές για ένα σύστημα υγείας που ακόμα και στην κατάσταση που είναι μου είχαν απαγορεύσει να χρησιμοποιήσω τον τελευταίο χρόνο.. και από την άλλη με εκβιάζουν να τους ΠΡΟπληρώσω οφειλές που υπό κανονικές συνθήκες θα πλήρωνα μετά απο τέσσερις μήνες!! μα καλά ποιος μπορεί να πιστέψει ότι θέλουν να αυξήσουν την επιχειρηματικότητα και να μας βοηθήσουν να γίνουμε έστω και σουβλατζίδες για να ζήσουμε? συγγνώμη για τον όρο σουβλατζίδες δεν το λέω υποτιμητικά, το αναφέρω σαν παράδειγμα επειδή το επάγγελμα αυτό το ακολούθησε ένας καλός μου φίλος μηχανικός.. ευχαριστώ για το χρόνο σας και συγγνώμη για το μεγάλο ποστ..
  6. καλημέρα, για την προσθήκη ανελκυστήρα σε διόροφη οικοδομή 6 διαμερισμάτων, τα οποία εκμεταλεύεται ένας ιδιοκτήτης, υπάρχει υποχρέωση για την έκδοση πολεοδομικής άδειας; υπάρχουν απαιτήσεις για τις προδιαγραφές του θαλάμου (διάστασεις και αριθμ. ατόμων) γιατί η τοποθέτηση εξυπηρετεί να γίνει σε ένα φωταγωγό 0,90Χ1,20 ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.