Μετάβαση στο περιεχόμενο

J.Ath

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Ηράκλειο-Κρήτη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

J.Ath's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αντιγράφω από Εθνικό Σύστηµα ∆ιαπίστευσηςhttp://esyd.gr/pweb/s/20/files/kanonismoi/kritiriaOdigies/ko_hotels_2_7_2015.pdf) "Αποδεκτές ειδικότητες για την επιθεώρηση είναι ενδεικτικά οι παρακάτω: - Απόφοιτοι Ανώτερων Σχολών Τουριστικών Επαγγελμάτων ξενοδοχειακής κατεύθυνσης, Απόφοιτοι Σχολών όλων των ειδικοτήτων (πλην θεωρητικών) και μπορούν να τεκμηριώσουν εμπειρία τουλάχιστον 5 επιτοπίων επιθεωρήσεων και ως εκπαιδευόμενοι (σε όλα τα πρότυπα) Σε κάθε περίπτωση ο φορέας πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον ένα Διπλωματούχο Μηχανικό ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ (τεχνολογικής κατεύθυνσης ,συναφούς αντικειμένου) εκπαιδευμένο σε μετρήσεις αποστάσεων και έλεγχο σχεδίων, έτσι ώστε να τεκμηριώνεται ο έλεγχος των σχεδίων του προς επιθεώρηση καταλύματος από αυτόν."(!!!)
  2. Το έτος 1977 ανεγέρθηκε σε περιοχή τότε εκτός αλλά σήμερα εντός σχεδίου πόλεως του οικοδομή αποτελούμενη από ισόγειο(159,50 μ2), Α' (159,50 μ2), Β' (159,50 μ2) & Γ' όροφο(76,40 μ2), ήτοι συνολικής επιφανείας 554,90 μ2. Για την εν λόγω οικοδομή υποβλήθηκε η Δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 15 Ν. 1337/1983.Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που περιέχονται στον φάκελο της παραπάνω δηλώσεως, προκύπτει το στάδιο εργασιών ενός εκάστου ορόφου: Ισόγειο:Αποπερατωμένο Α' όροφος:Φέρων οργανισμός Β' όροφος:Φέρων οργανισμός & Γ' όροφος: Τοιχοποιίες Σε μετεγενέστερο χρόνο, οι ιδιοκτήτες προχώρησαν (εννοείται αυθαίρετα) στην εκτέλεση εργασιών ολοκλήρωσης του Α', Β' & Γ' ορόφου Ακολούθως το έτος 1992 προχώρησαν στην προβλεπόμενη κατά τις διατάξεις Ν. 1337/1983, διαδικασία της Γ' φάσης του εν λόγω νόμου, δηλ. στην έκδοση απόφασης Νομάρχη γαι την εξαίρεση από την κατεδάφιση αυθαίρετης κατασκευής.Εκδόθηκ η απόφαση Νομάρχη σύμφωνα με την οποία: εξαιρέθηκε από την κατεδάφιση ο ισόγειος (αποπερατωμένος) όροφος επιφανείας 159,50 μ2 δεν εγκρίθηκε η εξαίρεση από την κατεδάφιση των Α', Β' & Γ' ορόφων. Κατά την άποψή μου, ο υπολογισμός του προστίμου για την υπαγωγή στις διατάξεις Ν. 4178/13 θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5.α. του άρθρου 18 δηλ. ως παραβάσεις, οι οποίες δεν εμπίπτουν στις κατηγορίες 1 έως και 12 του πίνακα του Παραρτήματος Α΄ ως μη αντιστοιχιζόμενες σε επιφάνεια χώρου (τ.μ.), και το ειδικό πρόστιμο θα υπολογιστεί με προϋπολογισμό κατά το Παράρτημα Β΄. Παρακαλώ για την δική σας έγκριτη γνώμη.
  3. Δείτε την παράγραφο 6 της εγκυκλίου 17/19-10-2010 "..6. – Η ρύθμιση του ν. 3843/2010 αναφέρεται στην αλλαγή χρήσης των χώρων που βρίσκονται εντός του εγκεκριμένου κτιριακού όγκου βάσει της οικοδομικής άδειας ανεξάρτητα από τη θέση του κτιρίου σε σχέση με την οριστική ή φυσική στάθμη του εδάφους."...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.