Μετάβαση στο περιεχόμενο

lados

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. χθες πηρα την αποφαση απο το εφετειο αγρινιου η οποια οπως ειπαμε ειναι εις βαρος μου! εμαθα λοιπον το εξης ...η δικαστινα που εβγαλε την αποφαση αυτη ,χωρις να λαβει υποψιν της την πρωτοδικη που ηταν υπερ μου , αλλα ουτε και την αυτοψια που εκανε εισαγγελεας τοτε στον χωρο του οικοπεδου που ηταν και αυτη υπερ μου , η κυρια αυτη λοιπον ,εχει για πολλα χρονια υπηρετησει στην θεσσαλονικη ,και ειναι φιλες με την δικηγορο του αντιδικου , να λοιπον πως εξηγουνται ολα,!!!!!!! θα κανω αναιρεση. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  2. δεν επεκτάθηκα απλά οι παππούδες μας κάποτε μετρούσαν με τα πάσα! για αυτό στα συμβόλαια έγραφαν μείζων η έλατον ,εξ άλλου όταν τοπογραφησα εγώ το δικό μου το 2006 μετά την αγορά μου, προϋπήρχαν όρια από το 1990 τα οποία και κατέστρεψε για να κάνει την παρέμβαση άρα τι επεξα και έχασα? ο άνθρωπος αυτός αγόρασε με συμβόλαιο και τοπογραφικό το τοπογραφικό του έγινε από μηχανικό και το υπέγραψε ο προκτητορας του, ποιος ιδιοκτήτης μπορει να δηλώσει στον μηχανικό μικρότερη έκταση από αυτήν που έχει? έτσι ώστε ο πιο νέος ιδιοκτήτης να επεκτείνετε? συνήθως όλοι δηλώνουν την πραγματική έκταση όση είναι η και μεγαλύτερη, ποτέ μικρότερη, άρα τι επεξα και έχασα ? το τοπογραφικο του το λεει καθαρά! μήκος νοτίου πλευράς 64 ,20 μέτρα και τώρα η απόφαση αυτή τον πάει στα 80 μέτρα ενώ η βόρεια του πλευρά παραμένει ως είχε 67 μέτρα, εγώ στο δικό μου χωράφι δεν μετακίνησα ποτέ κανένα όριο. άπλα όταν αυτός αγόρασε το 2010 έφερε μηχανικό και μέτρησε την γη του αν πράγματι είναι τόση όσο αγόρασε και επειδή ο μηχανικός του είπε ότι ναι μεν η γη του είναι τόση όσο αγόρασε και επειδή ο μηχανικός μέτρησε και το δικό μου και το βρήκε μεγαλύτερο από το συμβόλαιο μου και του το είπε, αυτός θεωρησε να πάει ποιο πέρα να μπει μέσα στο δικό μου για να με πάει στα 1500 μετρά που έγραφε το συμβόλαιο μου , με την ίδια λογική θα μπορούσα να μπω και στο δικό του και να πω ότι δεν είναι 4124 αλλά μικρότερο και να απαιτήσω, αλλά δεν θα μπορούσα γιατί αυτός είχε προϋπάρχων τοπογραφικό ποσί γη έχει αγοράσει ακριβός, αυτό τα λέει όλα
  3. το ερώτημα είναι πως γίνεται κάποιος να αγοράζει όμορο οικόπεδο 4125 τμ με τοπογραφικό το 2010 και να το κάνει βάσει αυτής της άδικης απόφασης κατά 470 μετρά μεγαλύτερο από έκταση που άνηκε σε μένα! και να με καταστρέφει! εγώ και αυτός είμαστε διπλά διπλά ούτε θάλασσα να μπαζώσει είχε ούτε τίποτα, χάλασε άπλα τον φράκτη που ήταν οριοθέτηση πολλών χρόνων πριν ακόμα εγώ το αγοράσω από τον θείο μου και μπήκε , προφανώς γιατί εγώ μένω μακρυά από εκεί, πάω σπάνια και το είδε απεριποίητο! όσον αφορα τα χαρτιά συμβόλαια τοπογραφικά αεροφωτογραφιες, δικά του και δικά μου τα έχω όλα και είναι στην διάθεση σας!
  4. kai μια και είσαι νομικός από θεσσαλονικη ο λεγάμενος είναι από νέα Μουδανιά και η δικηγόρος του από εσάς θεσσαλόνικη
  5. είχε όμως αυτός τοπογραφικό για το δικό του από το 1990 αυτό δεν σου λέει κάτι? και κάτι ακόμα φίλε μου εδώ στο σιτε μπήκα για τυχόν βοήθεια σας άμα αρχίσουμε τα χα χα θα γίνουμε όλοι γραφικοί..........
  6. επίσης λένε για την συγκεκριμένη δικαστίνα ότι δεν είναι πρώτη φορά που κάνει κάτι παρόμοιο και ότι επίσης έχει δεχτεί επίπληξη από την υπηρεσία της 4 φορές!
  7. είναι ακριβώς όπως σας τα είπα! αγόρασε με συμβόλαιο και τοπογραφικό το 2010 και επεκτάθηκε εις βάρος μου όλα τα έγραφα τοπογραφικά συμβόλαια κλπ είναι στα χέρια μου και μπορώ να σας τα στείλω όπου εσείς θέλετε! ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ λένε ότι η κυρία νεαρά δικαστίνα που έβγαλε την απόφαση στο Αγρίνιο ταπιασε από τον πλούσιο αμερικανο, αυτό λένε.
  8. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos33) Αγόρασα από συγγενή μου ένα αγροτεμάχιο το 2003 με έκταση 1500 τμ στο συμβόλαιο μείζον η ελλατον , στην βασιλικη λευκαδος 370 μέτρα από την θάλασσα. μετά την αγορά το τοπογραφησα με μηχανικό και βρέθηκε με πραγματική έκταση 2025 τμ. η τοπογράφηση έγινε με μεγάλη προσοχή ώστε να μην βλάψω το όμορο αγροτεμάχιο του θείου μου το οποίο είναι έκτασης 4125 τμ στο συμβόλαιο του και μάλιστα συνοδεύεται με τοπογραφικό που αναλύει το μήκος ακριβώς της κάθε πλευράς του αγροτεμαχίου και μάλιστα το τοπογραφικό του , το έχει υπογράψει ο ίδιος ο θείος μου που ήταν ιδιοκτήτης το 1992 που έγινε από μηχανικό και γράφει επάνω ότι τα σύνορα τα υπέδειξε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης θείος μου!. Το πρόβλημα άρχισε το 2010 όταν ο θείος μου το πούλησε σε κάποιον ελληνοαμερικανο ο οποίος όταν το αγόρασε με παρασυνορησε μεγαλώνοντας την νότια πλευρά του ακινήτου του προς την θάλασσα , από 64 ,10 μέτρα που γράφει το τοπογραφικό του κατά 15 μέτρα εντός του δικού αγροτεμαχίου με αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας ήταν να μου μειώσει την έκταση μου από 2025 σε 1500 μέτρα και να χάσω την αρτιότητα που απαιτεί 2000 τμ σε αυτήν την περιοχή. μετά από το πρώτο δικαστήριο, ασφαλιστικά μέτρα κλπ που δικαιώθηκα εγώ, άσκησε έφεση την οποία και ΚΕΡΔΙΣΕ ! ΤΩΡΑ δηλαδή αυτός βρέθηκε με μια έκταση κατά 470 μέτρα μεγαλύτερη από αυτήν που αγόρασε βάσει του συμβολαίου του και του τοπογραφικού του και εγώ βρέθηκα με έκταση μικρότερη της αρχικής μου κατα 470 μέτρα, και χάνω την αρτιότητα καθώς και την αξία της γης μου που δεν είναι πλέον εμπορεύσιμη , χάρις αυτής της παράλογης απόφασης του μονομελούς εφετείου. ζήτω την βοήθεια σας τι μπορω να κάνω από δω και πέρα για να δικαιωθώ.
  9. ειναι αγροτεμαχια σε ζωνη οικισμου με αρτιοτητα το δικο μου με 2000τμ και το δικο του αρτιο με 4000τμ. και απο 200τμ καλυψη το καθενα.
  10. συμβολαιο αγο/πωλησιας οικοπεδου 4108τμ ομορο με το δικο μου, που εγινε προσφατα με τοπογραφικο του 1994 το οποιο τοπογραφικο υπογραφει ο πρωην ιδιοκτητης,και στο συμβολαιο αναφερονται ακριβως τα μετρα καθε πλευρας του οικοπεδου, οπως αναφερονται στο τοπογραφικο του, ο νεος ιδιοκτητης λεει οτι αντι 4108τμ οτι ειναι 3900τμ. δηλαδη τα συγγεκριμενα μετρα καθε πλευρας του εχουν εμβαδον 3900τμ αντι 4108τμ και παρασυνορισε το δικο μου για να καλυψει την διαφορα.του εκανα ασφαλιστικα μετρα. μηπως πρεπει να κανω και κατι αλλο που δεν γνωριζω? υπαρχει περιπτωση να μου φαει το κομματι που του λειπει απο το δικο μου? τον φοβαμαι γιατι εχει χρημμα και μπαμπα πρωην.....και λοιπα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.