Μετάβαση στο περιεχόμενο

jstark

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by jstark

  1. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν η φυσιοθεραπεία χρειάζεται προέγκριση από το ΤΣΜΕΔΕ; Έχω γνωμάτευση και αγωγή από ορθοπεδικό, χρειάζεται να πάω και απο το ΤΣΜΕΔΕ; Ευχαριστώ
  2. Να ξέρει ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, γιατί αυτά είναι η γλώσσα της επιστήμης.
  3. Ημουν στις εστίες 3 εξάμηνα (στις εστίες που βλέπουν το νεκροταφείο). Το κτίριο τότε ήταν χάλια (δεν ξέρω τώρα τι γίνεται μετά από 3 χρόνια). Τα κριτήρια είναι λίγο πολύ γνωστά, κυρίως το οικονομικό status. Εγώ μπήκα χωρίς βύσμα, και αν είχα βύσμα σιγά μην εμπαινα εκεί. Γενικά, δε θα πήγαινα με χαμόγελο στις εστίες του ΕΜΠ.
  4. Ελπίζω να μην είναι αργά για απάντηση, αλλά σήμερα έγινα μέλος του forum. Σχετικά με το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό, το τελείωσα επιτυχώς τον Φεβ.2006 (3 εξάμηνα) και μπορώ να πώ πως τότε (δεν γνωρίζω τώρα τί γινεται στο ΕΜΠ) ήταν από τα καλύτερα μεταπτυχιακά όσον αφορά το επίπεδο (την ενασχόληση στη βιομηχανία την αφήνουμε για παρακάτω). Για να παρακολουθησεις το συγκεκριμένο ΔΠΜΣ καλό θα είναι να έχεις μια γνώση σχετική με προγραμματισμό (Fortran, C, MATLAB) μιας και έχει αρκετές εργασίες σχετικές. Όσον αφορά τα προγράμματα που χρησιμοποιούνται (ANSYS, NASTRAN, Abaqus), εννοείται πως ΔΕΝ θα τα αγοράσεις αφού παρέχονται από το ΔΠΜΣ στο υπολογιστικό κέντρο του. Και να ήθελες να τα αγοράσεις, είναι λίγο δύσκολο μιας και κοστίζουν ...όσο ένα καλό αυτοκίνητο... Free προγράμματα δεν θα χρειαστείς.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.