Μετάβαση στο περιεχόμενο

c_1984

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

c_1984's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι Καλησπέρα!Έχω το εξής πρόβλημα, έχω ένα πελάτη ο οποίος έχει ένα τροχόσπιτο σε ένα οικόπεδο τεσσάρων στρεμμάτων στο Γραμματικό Αττικής, και θέλει να βγάλει μία άδεια για να μπορεί να έχει ρεύμα, βόθρο κ.τ.λ. Επίσης απ΄ ότι λέει δεν έχει σκοπό να χτίσει, αλλά θέλει να βάλει μια τσιμεντένια βάση και πάνω σε αυτήν μια ξύλινη κατασκευή.Του είπα ότι πρέπει να βγάλει άδεια κανονικά και μου είπε ότι κάποιοι άλλοι μηχανικοί του πρότειναν να του βγάλουν άδεια εργασιών μικρής κλίμακας.Είδα όμως ότι κάτι τέτοιο δεν τον καλύπτει... Επιπροσθέτως, από ότι έχω καταλάβει θέλει να δώσει όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα.Μήπως ξέρει κανείς κάτι να μου προτείνει για αυτή την περίπτωση?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Εγώ πάντως έκανα την αίτηση 3 Σεπτέμβρη, μου ήρθε η προέγκριση 14 Σεπτέμβρη και ακόμα τους περιμένω για έλεγχο...Έχω απογοητευτεί τελείως, είναι που έχω δώσει και γύρω στα εννιά χιλιάρικα για εξοπλισμό...
  3. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς...Είχα και εγω την ίδια απορία και ρώτησα στον Ο.Α.Ε.Δ..Θα στείλεις κανονικά την ηλεκτρονική σου αίτηση και όταν σου έρθει η προέγκριση θα πας στον Ο.Α.Ε.Δ που ανήκεις και θα σου δώσουν τη βεβαίωση συμμετοχής σου στο πρόγραμμα, έτσι ώστε να την έχεις μαζί σου στον επιτόπιο έλεγχο.
  4. Άντε να τον κάνω δεν έχω πρόβλημα αλλά τουλάχιστον να μου απαντάνε στις ερωτήσεις...Το δεν ξέρω σε όλα που λένε συνέχεια με νευριάζει!Αν δεν ξέρουν αυτοί τότε ποιοι ξέρουν?
  5. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μου απάντησες!!Και εγώ σε αυτό έχω σταθεί ότι θα κλείσουμε ραντεβού, οπότε και σταθερό να είχα πως θα με έβρισκαν αφού συνεχώς είμαι έξω για δουλειά!Θα προσπαθήσω να ξαναεπικοινωνήσω μαζί τους και βλέπουμε....Απλά στον ΟΑΕΔ που υπάγομαι η κυρία που εξυπηρετεί το κοινό είναι τόσο αγενής και ανημέρωτη που προσπαθώ να τη βλέπω όσο λιγότερο γίνεται...
  6. Καλησπέρα σε όλους!!!Είμαι νέο μέλος της κοινότητας και θα ήθελα μια δευκρίνηση σχετικά με την επιδότηση του ΟΑΕΔ για τους νέους επαγγελματίες - νέους μηχανικούς του 2009. Έκανα την αίτηση στις 3 Σεπτεμβρίου και μου ήρθε η προέγκριση στις 14 Σεπτεμβρίου.Το θέμα είναι ότι κανείς δεν με έχει πάρει τηλέφωνο ακόμα...Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα, στο γραφείο μου δεν έχω ακόμα σταθερό τηλέφωνο. Για να συμπληρώσω όμως την αίτηση (ηλεκτρονικά) και για να σταλεί, υπήρχε υποχρεωτικό πεδίο το σταθερό τηλέφωνο.Για να καταφέρω να στείλω λοιπόν την αίτηση όσο πιο γρήγορα γινόταν, έγραψα στο πεδίο του σταθερού το κινητό μου τηλέφωνο. Κάποιος μου είπε όμως ότι οι υπάλληλοι που έρχονται για τον έλεγχο παίρνουν μόνο σε σταθερά. Στον ΟΑΕΔ που ρωτησα λένε ότι δεν ξέρουν τι να μου πουν. Υπάρχει περίπτωση να μην με πάρουν και να έρθουν κατευθείαν για έλεγχο?(μιλάω για τον πρώτο έλεγχο)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.