Μετάβαση στο περιεχόμενο

Constance

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Constance's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Για τακτοποίηση ημιυπαίθριου στην Θέρμη Θεσσαλονίκης θα απευθυνθώ στην Κεντρική Πολεοδομία ή στην Πολεοδομία που λειτουργεί στο δρόμο για Πολύγυρο πίσω από την Διεύθυνση Συγκοινωνιων Ανατολικής Θεσσαλονίκης?Υποθέτω στην δεύτερη απλά αν κάποιος γνωρίζει σίγουρα θα με βοηθούσε να μην τρέχω άδικα. Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα, είμαι νέα μηχανικός και συγκεκριμένα πολιτικός μηχανικός. Πρόσφατα μου ζητήθηκε από μία κοντινή φίλη να "αποτύπώσω" , να σχεδιάσω και φυσικά να υπογράψω το σχέδιο για το ημιυπόγειο της οικοδομής που έχει η οικογένειά της στην Ρόδο και το έχει διαμορφώσει σε δύο διαμερίσματα γιατί η Δ.Ε.Η. ζήτησε σχέδια (όχι ηλεκτρολογίκα αλλά αρχιτεκτονικά). Το "αποτυπώσω" οφείλεται στο γεγονός ότι εγώ μένω Θεσσαλονίκη και αυτό σημαίνει ότι θα αποτυπώσω αυτό που η φίλη μου έχει μετρήσει. Καταρχήν θα ήθελα πολύ να την βοηθήσει καθώς δεν βρίσκεται σε καλή οικονομική κατάσταση και απευθυνόμενη σε εκεί μηχανικούς τισ ζητήσαν 1500 ευρώ. Θα ήθελα όσοι διαθέτετε εμπειρία να με ενημερώσετε για ορισμένα θέματα. Αρχικά, γιατί μπορεί η Δ.Ε.Η. να ζητάει αρχιτεκτονικό σχέδιο. Δεύτερον και καθώς πρόκειται ουσιαστικά για υπόγειο χωρο ο οποίος πιθανον δεν προοριζόταν από την άδεια για κατοικία αλλά για βοηθητικός χώρος θα φέρω καμία ευθύνη; Εννοώ υπάρχει περίπτωση η Δ.Ε.Η. να ενδιαφερθεί για την νομιμότητα ή μη του χώρου; Γενικά θεωρείται ότι η υπόθεση είναι απλά σχεδιάζω, τυπώνω και σφραγίζω ή μπορεί να κρύβει κάτι παραπάνω; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων όσους και όσες ενδιαφερθούν να βοηθήσουν.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.