Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

webslash

Members
  • Περιεχόμενα

    20
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Ιωάννινα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

webslash's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αυτό ήταν απάντηση από Τράπεζα? Δλδ μια απλή υπεύθυνη δήλωση με ένα γνήσιο;
  2. Προχωράει κάποιος αίτηση με δανειοδότηση με εγγυητή; Πότε θα ανοίξει για εγγραφή εγγυητών;
  3. Μόλις μου πέρασε παιδιά αίτηση χωρίς δανειοδότηση κανονικά.
  4. Κι εμένα το ίδιο βγάζει. Πάλι τα πειραματόζωα γίναμε μου φαίνεται...
  5. Ευχαριστώ πολύ Sw0rdf1sh, στην ΤΟΤΕΕ αναφέρει ακριβώς την περίπτωσή μου : «ψευδοροφή που διαχωρίζεται από το θερμαινόμενο χώρο με δομικό στοιχείο που δεν είναι θερμομονωμένο» και «συνδέεται λειτουργικά με τη θερμική ζώνη» και λέει πως μπορώ να τη λάβω ως τμήμα της θερμικής ζώνης. Οπότε καταλαβαίνω ότι δεν είναι λάθος να εκδώσω ΠΕΑ με 184 θερμαινόμενης επιφάνειας.
  6. Παιδιά μια ερώτηση: έχω μια περίπτωση διαμερίσματος με σοφίτα (με εσωτερική σκάλα). Το διαμέρισμα είναι 112 τ.μ. και η σοφίτα άλλα 72 τ.μ., από τα οποία όμως μόνο τα 20 τ.μ. βατά. Τα υπόλοιπα είναι με μέσο ύψος 0,80 μ περίπου και χρησιμοποιούνται ως αποθήκη. Στο συμβόλαιο αγοράς ονομάζονται «παράρτημα - χώρος δώματος» και τα 72 τ.μ. Στο Ε9 και Ε1 δηλώνονται όλα σαν κύριοι χώροι (δλδ 184 τ.μ.). Βγάζω ΠΕΑ και για τα 184 τ.μ. και προχωράω κανονικά ή αλλάζω Ε1 και Ε9 και δηλώνω τα 52 τ.μ. ως βοηθητικούς χώρους και βγάζω ΠΕΑ με συνολική 184 τ.μ. αλλά ωφέλιμη 112+20=132 τ.μ. ;
  7. Αν μία παρέμβαση υπάρχει μόνο στο παράρτημα αλλά δεν έχει περαστεί στο σενάριο του ΠΕΑ (xml) - ο πελάτης με ενημέρωσε τελευταία στιγμή - θα υπάρχει πιστεύετε πρόβλημα? Χρειάζεται να γίνει ανάκληση;Όλοι οι ενεργειακοί στόχοι εκπληρώνονται εννοείται έτσι κι αλλιώς!
  8. Συμφωνώ, αλλά δηλώνοντας στο σύστημα ότι η διεύθυνση της άδειας δε συμπίπτει με την τωρινή του ακινήτου, δε σε άφηνε να προχωρήσεις χωρίς την επισύναψη της βεβαίωσης από ΟΤΑ. Οπότε, κατά την κρίση μου, δε θεωρείται από τον Οδηγό ως χαρτί με διευκρινιστικό χαρακτήρα αλλά απολύτως απαραίτητο. Προσωπικά οι περισσότεροι πελάτες μου είχαν αυτό το ζήτημα και περιμένοντας την τεχνική υπηρεσία να βγάλει τις βεβαιώσεις, μπήκαν όλοι στο σύστημα ως επιλαχόντες. Αν έπραξα σωστά...θα δείξει το μέλλον!
  9. Ευχαριστούμε viknan. Το δοκίμασα κι αυτό μόλις. Ελπίζω κάποιος να το δει και να απαντήσει, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι πλέον θα αφήνουν αιτήσεις να μπαίνουν έστω και ως επιλαχούσες!!! Για να δούμε πότε θα δεήσουν να ανοίξουν το σύστημα! Πέντε μέρες προσπαθειών για να αλλάξει ένα μειλ, που και στην τελευταία σελίδα γίνεται σε δύο λεπτά. ΕΛΕΟΣ!
  10. Εμένα ρε παιδιά η αλλαγή e mail δε λειτούργησε με κανέναν τρόπο. Το mail που έστειλα στο [email protected] γύρισε πίσω (δεν το παρέλαβαν ποτέ). Πήρατε κάπου τηλέφωνο και σας είπαν κάτι; Θα φάμε ξύλο για μια λάθος πληκτρολόγηση...
  11. Ούτε εγώ, μόλις πατήσω αποθήκευση με βγάζει σε λευκή σελίδα και δεν έρχεται τίποτα στο σωστό πλέον e mail
  12. Δλδ πάτησες το κουμπί για αλλαγή κωδικού και σε έβγαλε κάπου αλλού και όχι σε λευκή οθόνη;
  13. Δυστυχώς όχι. Ένα τυπογραφικό λάθος σε πετάει εκτός συστήματος. Απαράδεκτο και δεν είναι το μόνο...
  14. Είναι επίσημη η παραπάνω τοποθέτηση; Δηλαδή κάποιος δε θα μπει ούτε επιλαχόντας επειδή το σύστημα 4 μέρες τώρα δεν μπορεί να ενεργοποιήσει τη δυνατότητα αλλαγής e-mail εγγραφής, που σαν επιλογή υπάρχει;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.